Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Ze dne: 08.11.2001
Věk - měsíce: 9
Rubrika: Novinky


Titul: Martinka má zvýšenou teplotu


Martinka dnes ráno spinkala asi do devíti hodin. Po probuzení byla celé dopoledne nějaká rozkňouraná, a tak jí Dana změřila teplotku. Martinka měla asi 39,3 ( měřeno v zadečku ). Dostala proto ihned čípek Paralenu. Po hodince teplotka trochu opadla a byla "pouze" 38,3.
Jediné, čím se to dá vysvětlit je to, že Martince začínají růst další zoubky. Takto přesně to bylo i s neteřinkou Petruškou. Té v tomto věku rostly 4 zoubky najednou. Zkoumali jsme Martince horní patro a skutečně to vypadá, že je nějak naběhlé. Kromě toho si na něj Marťa nedá sáhnout.
Při koupání se mi Martinka zdála teplá a tak jí Dana změřila a měla teplotku asi 39,5. Ve vodě jsme byli asi 3 minuty, Martince se dnes koupání moc nelíbilo. Proto jsme to moc neprotahovali a byli za chviličku hotoví. Martinka dostala ještě jeden čípek na noc, na snížení teplotky. Dana nakrmila Martinku kašičkou, a ta prý otevírala pusinku se zavřenýma očičkama. Zhamala celý talířek za chviličku. A bez obvyklých komentářů.
Po dokojení vypadala, že bude spinkat. Ale opak byl pravdou. Paralen asi zabral a Martinka procitla. Ihned začalo obvyklé otáčení a sedání si. Samozřejmě s křikem. Martinka dostala kousátko ve tvaru kočičky, se kterým si hrála pěkně dlouho. Až do devíti hodin, kdy ji Dana konečně uspala. Uvidíme, co bude ráno.


Copyright © - LTX 2001 - 2024