Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Ze dne: 02.07.2001
Věk - měsíce: 5
Rubrika: Novinky


Titul: U paní doktorky na 5,5 měsících


Ve čtvrtek 28.6. jsem šel dříve z práce, v jednu hodinu jsme jeli s Martinku do Ústí na prohlídku na 5,5 měsících. Po svléknutí nás sestřička zvážila a to bylo pro maminku překvapení. Martinka za 4 týdny přibrala skoro půl kila, a to jen kojená. Na naší domácí váze to tak nevypadalo. Kromě toho, teď vynecháváme jedno jídlo. Martinka dostane napít v deset hodin večer a pak spí až do půl šesté ráno. To odjíždím do práce a vzbudí ji asi můj budík.
Teď tedy vážíme 6,25 kg. Paní doktorka zkoumala, jak se přitahujeme a zdali už víme k čemu jsou nožičky ( kromě strkání do pusinky ) a pokoušíme se o ně opřít. Martinku položila na záda a ta hned začala hlasitě křičet. Snažil jsem se Martinku uklidnit, ale výsledkem byla poblinkaná podlaha, já a podložka na stole. Hned bylo lépe, až do třetího a zároveň zatím posledního očkování. To se potom Martinka stihla ještě vyčůrat na podložku, tak to stálo opravdu za to.
Tím trápení skončilo a my mohli vyrazit na cestu do Pohřebačky k babičce Junkové. Babička oslavovala v sobotu svoje padesátiny, proto jsme zvolili příjezd už ve čtvrtek aby Martinka měla dostatek času na aklimatizaci. Při minulých příjezdech byla Martinka nevrlá a prokřičela večer a nechtěla jíst. Tento víkend to ale naštěstí bylo úplně v klidu. I přes to obrovské množství lidí, kteří se neustále chodili na nás dívat. Koupali jsme se každý den, přece jenom je hodně teplo a více se potíme.


Copyright © - LTX 2001 - 2024