Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Ze dne: 03.04.2003
Věk - měsíce: 26
Rubrika: Novinky


Titul: Návštěva u zubařky...

Martinka kráčí s Danou k paní doktorce :-)
Dnes dopoledne jsme měli cestu do města, k paní zubařce. Jednalo se o Martinčinu druhou návštěvu v těchto místech. Jak již naši věrní čtenáři vědí, při první návštěvě se Martinka nechala přemluvit k návštěvě ordinace a dokonce se povozila na zubařském křesle několikrát nahoru a dolů.
Dnes tomu bylo nejinak. Zatímco se paní doktorka zabývala mými zuby, pozvala dál Danu s Martinkou. Nabádala přitom Marťu,"Podívej se jaké tu mám na dveřích magnetky, můžeš si je přerovnávat. Já zatím spravím tatínkovi zoubek!" Martinka se pustila s vervou do magnetků a srovnala je podle barev a tvarů, což vyvolalo překvapení u sestřičky i doktorky :-)
Konečně jsem byl hotov a paní zubařka oslovila Martinku,"Tak pojď Martinko, zase se povozíme na křesle, ano?" Martince se však do vození příliš nechtělo. Sledovala doktorku s respektem a tak si na křeslo sedla Dana s Martinkou na klíně. Holky se svezly dohromady a Martince odtrnulo natolik, že pak zůstala v křesle sama. Chvíli se povozila, ale dlouho sedět nevydržela. Zubařka ji na pak zemi přemlouvala,"Martinko, otevři pusinku, prohlédnu si tvoje zoubky!" Martinka pusu nakonec přece jenom otevřela a tak mohla doktorka prohlásit jediné,"Jéje, vždyť ty tam máš už všechny zoubky!"
Za to, že se Marťa chovala u zubařky vzorně jí sestřička přinesla krabici s plastovými zvířátky a nechala Martinku jedno vybrat :-)
Na závěr tu mám ještě přídavek - odpoledne jsem šel do koupelny a Martinka samozřejmě za mnou. V nestřeženém okamžiku se zmocnila mé tuby obsahující zubní pastu a se slovy,"Vyčistím zoubky!", si ji trochu vymáčkla do pusy. Pak se děly věci. Martinka vyskočila na stoličku a prskala do umyvadla. Když se vyprskala, křičela,"Fůůůj, nechutná pasta, tatínku!" To máte tak, Martinka tímto stylem ochutnává svoji pastu. Jenomže ona používá dětskou Perličku a ta je přece jenom chutnější ;-)


Copyright © - LTX 2001 - 2024