Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Ze dne: 31.12.2001
Věk - měsíce: 11
Rubrika: Novinky


Titul: Silvestr je tu...

Ani jsme se nenadáli a máme tu Silvetr. Letos po dlouhé době jsme sami doma. V minulosti jsme trávili Silvestra se Švagrem, Švagrovou a známými. Buď u nás, nebo u známých ve Vysoké nad Labem. Je pravda, že loni jsem byl doma úplně sám.
Dana byla totiž s Martinkou v nemocnici. Od Prosince, až do narození. Kromě toho v listopadu musela Dana ležet na posteli s podloženýma nohama, hlavou dolu. Začala se předčasně otevírat a tak to bylo rizikové těhotenství. V nemocnici ležela nejdříve na gynekologii a následně v porodnici. Loni na Silvestra jsem byl za nimi, ostatně jako každý den na návštěvě.
Martinka měla ráno zvýšenou teplotku a je celý den nevrlá. Brečí kvůli každé maličkosti a tak si myslíme, jestli ji netrápí zoubky. Horní dvě jedničky se snaží proříznout, už maličko vykukují.
Kvůli teplotě jsme ji nechtěli dávat spinkat ven, Dana se snažila ji uspat před obědem na chodbě. Vystřídali jsme se asi po čtvrt hodince a Martinka stejně neusnula. Usnula až po poledním kojení v postýlce. Ale jenom na půl hodiny. Znovu jsme ji uspávali asi ve tři čtvrtě na tři. Jezdil jsem s ní na chodbě sem a tam půl hodiny, než zabrala. Bude ze mě vyškolený posunovač dětských kočárků.
Po probuzení při svačince Martinka křičela, nechtěla hamat, něco ji opravdu trápilo. Doufáme, že to budou ty zoubky.


Copyright © - LTX 2001 - 2024