Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Ze dne: 24.12.2001
Věk - měsíce: 11
Rubrika: Novinky


Titul: Vánoce jsou tady...

A máme tu vánoce. Představte si, do rána nám Ježíšek přinesl krásný ozdobený stromeček. Vstali jsme a byl v obyváku na psacím stole. Martinka radostně ukazovala na ozdobičky a snažila se na nějakou dosáhnout. Dana pověsila některé obzvláště hezké dolu, Martinka za jednu chytla a už mohl být stromeček na zemi. Museli jsme ozdobičky trochu upravit. Martinka už nikam nedosáhne. Stromeček je doma a můžeme se všichni v klidu a v pohodě těšit, zdali nám Ježíšek navečer pod něj něco přinese.
Venku bylo ráno mínus dvacet jedna stupňů a teď to není lepší. Je mínus patnáct. Proto Martinku nemůžeme dát spinkat v kočárku ven. Uspávali jsme ji v kočárku na chodbě. Nejdříve já asi půl hodiny, potom chvíli Dana a nakonec já. Martinka nechtěla usnout, plakala, snažila se otáčet na bříško a bylo na ní vidět, že je unavená. Usnula až ve tři čtvrtě na dvanáct.
Odpoledne půjdeme na chviličku ven, provětrat se trochu. A budeme se těšit na večer. Letos máme vše hotové a tak si užíváme Štědrého dne. Žádná honička a stress.


Copyright © - LTX 2001 - 2024