Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 9.1.2009
Martinčin věk - měsíce: 75
Rubrika: Deníček


Prosíme o pomoc s hlasováním...

Dobrý den, ze všeho nejdříve Vám moc děkujeme za hlasy do soutěže o dětské hřiště pro naši školku na stránkách - http://soutez.junglegym.cz/, kde jste hlasovali pro Valentýnku Jedličkovou a ostatní děti ze Sopotnice. Pomohli jste nám moc, a velmi si toho vážíme - předpokládám, že mnohé z Vás už soutěž také "chytla", a předpokládám, že jste si tedy všimli změn jak ve způsobu vyhledávání, tak v počtu hlasů.
Vyhledávání dle počtu hlasů již nenajdete, a proto prosím zadávejte vyhledávání dle PSČ , tj. 561 15, nebo obec SOPOTNICE. Zobrazí se Vám pět našich dětí, a prosím Vás, jestli můžete, hlasujte pro všechny. Firma Vladeko dnes v dopoledních hodinách poměrně dost seškrtala hlasy - i tak Vás prosím o podporu nadále, neboť v tuto chvíli prohráváme o 200 hlasů, bohužel celá Sopotnice díky stejným IP adresám, má hlasování omezenější než z kteréhokoliv místa jinde.
A proto se nezlobte, že znovu prosíme o podporu, kterou nám můžete vyjádřit zdarma (pokud možno každé 2 hod. :-)))))))))))) Vlastně Vaši podporu nyní potřebujeme více než kdy předtím. Pokud zprávu rozešlete dál a najdete další ochotné podpořit naše děti předem Vám děkuji.
Ještě jednou Vám do nového roku přejeme zdraví, štěstí, ať Vaše prosby také nevyjdou naprázdno ... ..jako dnes, doufejme, ta naše.......
DĚKUJEME VÁM!!!
Klikejte, třeba potom začnu něco psát i na tento web. Tímto prosím hlavně naše bývalé čtenáře, přece jenom jsme spolu strávili hezkou část života. Jinak - máme se dobře a momentálně všichni lyžujeme. Jak děti, tak i já, po 22-leté odmlce. Marťa dnes vlezla poprvé na vlek - Pomu. No problem ;-)
Upřesňuji - komentáře nejsou zakázané, jenom je musím pro zobrazení povolit. Pokud tedy chcete něco vzkázat, klidně pište. Fakt nevím, už mě to každodenní psaní opravdu chybí. Třeba by to nemuselo být každý den, viďte :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist