Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 18.3.2007
Martinčin věk - měsíce: 73
Rubrika: Deníček


Vojtíškova cesta k babičce...

Vojtíšek je sbalen na cestu :-)
Hned po ránu nastalo velké balení Vojtíškova oblečení. Je čerstvě po nemoci, tak jsme ho zavezli k babičce. Přece jenom nám paní doktorka doporučovala týdenní klídek. Vojtíšek si sbalil svých pět švestek, pardon - hraček do batohu a už stál nastoupen u východu. On prostě nemá problém, odloučit se od rodičů, stejně jako Martinka. To je dobře. S jakou radostí se pak děti vracejí domů :-)
Dana dnes řídila auto po obě cesty a jede fakt s přehledem a moc dobře. V klidu si užívám jízdu na sedadle spolujezdce a vůbec jí nic nekomentuji. Ještě aby, vždyť to má sama pod kontrolou. Já pouze vycouval ze stodoly - garáže a otočil auto. Martinka se hned tázala,"Tatínku, maminka s námi nepojede?" Vojtíšek zvolil jiné téma,"Tatí, musí žídit maminká a né ty!" Vidíte? maminka má prostě důvěru ;-)
Cestou zpátky jsme se ještě zastavili v hradeckém Domově důchodců, potěšit trošku prababičku. Právě odtamtud pochází druhá fotka. Martinka obdivovala slaměného velikonočního zajíčka hned v recepci. I prababička se na jeho výrobě podílela, stejně tak na dalších překrásných věcech. Prostě tam fungují takové výrobní dílničky, aby se obyvatelé domova zabavili :-) Martinka se zajíčkem ;-)
Cestou domů maminka zastavila u motorestu, kde proběhla naše dnešní večeře. Já si dal ďábelský bramborák a maminka nějaký se šunkou a sýrem. To víte, bramborákové hody. Marťa toužila po rýži, tak jsme jí objednali španělského ptáčka s rýží. Číšnice nám však povídala,"Poloviční porce u tohoto jídla objednat nejde!" Před Martinku poté položila velký talíř s kupou rýže. A víte, že se s tím Marťa překvapivě poprala? Kam se to do toho hubeňoura vejde, nevíme. A to po většinu času doma pořádně nejí. Překvapila i číšnici a hned posílala velké poděkování panu kuchařovi, že to bylo moc dobré :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist