Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 25.8.2006
Martinčin věk - měsíce: 66
Rubrika: Deníček


Jak jsme stavěli pyramidy u moře...

Stavíme pyramidy u moře :-)
Tak jsem se dnes po delší době opět podíval do práce. Byli tam z mého výskytu vyloženě nadšení a hned jsem řešil nedořešené problémy. Mimo jiné i zprovoznění výrobních linek dovezených z Itálie. Opět jsem si tam při luštění elektrických schémat zopakoval technickou italštinu ;-)
Z práce jsem se vrátil až o půl páté a to byl nejvyšší čas na nastartování sekačky. Vojtíšek hned hledal svoji plastovou,"Tatínku, depak mám tu sekačku?" Netrvalo dlouho a už sekal zahrádku spolu se mnou. Ta dovolená zahrádce rozhodně neprospěla, neboť trávu normálně sekám každý týden a tady rostla dva a půl týdne. Musel jsem nakonec sekat bez koše a i tak se motor co chvíli dusil. Zítra se to musí všechno pohrabat a odvozit na kompost. Co se týče Vojtíška, ten měl sekání v pohodě. Neustále nosil vysypávat svůj imaginární koš. To víte, musí dělat všechno po taťkovi :-)
Právě se tu snažím přetáhnout všechno video z digitální kamery do počítače. Nafilmoval jsem asi šest hodin záznamu. Celé to musím nastříhat a nazvučit. Za tímto účelem jsem si zakoupil v tuniském hotelu i cédéčko s pravou arabskou hudbou, aby to mělo ty správné grády. No, čeká na mne spousta práce ;-) Pyramidy na břehu moře ;-)
Některé části videa se chystám i namluvit, proto testuji mikrofon. Bohužel, šel dosti slabě a já uvažoval o jeho reklamaci. Naštěstí mi děda poradil - je nutné v nastavení záznamu zvuku kliknout na upřesnění a tam zaškrtnou políčko microphone boost - tedy zesilovač mikrofonu. Už to chodí jako víno. To je nastavení pro win XP. Nechápu, proč to není zaškrtnuté implicitně po instalaci. Asi bych v té prodejně při reklamaci vypadal jako blbec, že? ;-)
Dnešní fotky jsem opět vybral z dovolené. Na první jsem já s Vojtíškem na břehu středozemního moře a právě stavíme pyramidy z písku. Jak to dopadlo, vidíte na druhé fotce. Ta vyšší pyramida má výšku asi tak půl metru :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist