Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.12.2005
Martinčin věk - měsíce: 58
Rubrika: Deníček


Šťastné a veselé, i když poněkud mokré Vánoce...

Děti se dívají na pohádku :-)
To Vám bylo po ránu překvapení. Sotva se Martinka probrala, už startovala do kuchyně. Opravdu na nás Ježíšek nezapomněl! Na stolečku u televizi se skvěla nazdobená jedlička. Martinka nám hned běžela sdělit tu obrovskou novinu. To víte, že jsme divili spolu s dětmi :-)
V souvislosti se včerejším článkem Vás musím uklidnit, Marťa vypadá o poznání zdravěji. Dokonce má obvyklou barvu ve tváři. To se nám ulevilo. I když, ťuky ťuky na dřevo ;-)
Děti se na večer moc těší, což nám dokazovala Martinka těsně před obědem,"Maminko, kdy už bude ten večer?" Ještě nějakou chvíli to potrvá. Před chvílí jsem uspal Vojtíška a po jeho probuzení nás čeká společná cesta na hřbitov - zapálíme tam svíčky. Poté se zastavíme na skok u sousedů a šupky dupky domů. Není o co stát, brodit se mokrým sněhem.
Navečer na nás čekají samé příjemné věci. Večeře - kapřík se salátem a pak možná i nějaké dárečky. Nechte se překvapit :-) Zítra se ozvu. Po ránu jedeme do Hradce za babičkama a dědou, takže přinesu reportáž odtamtud. Užijte si i Vy pěkné Vánoce a svátky, to Vám všichni přejeme :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist