Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 23.12.2005
Martinčin věk - měsíce: 58
Rubrika: Deníček


Je Martinka opravdu nemocná ?...

Dětičky si hrají v pokojíčku :-)
Konečně jsme se dočkali - zítra začínají Vánoce. Huráá, děti by jistě jásaly ještě více, kdyby mohly jít ven na sněhové pláně. Bohužel, počasí tomu chce jinak. Teploměr se neustále drží nad nulou a sníh taje. dokonce i včera postavený sněhulák, se dnes zhroutil k zemi. Počasí, že by psa nevyhnal, natož děti. Ty by se v mokrém sněhu zmáchaly během okamžiku. Martinka by navíc jít ven nemohla, neboť po ránu blinkala a vůbec nevypadá dobře. Uvidíme, co se z toho do rána vyklube. Stěžovala si na bolest bříška a navečer měla zvýšenou teplotu. Necháme se překvapit :-(
Dnešní dopoledne jsem musel chtě nechtě strávit v práci. Drátování elektrorozvaděčů však neprobíhalo zcela dle mých prapůvodních přestav - z jedné strany totiž rozbíjel velký stroj průmyslovou podlahu a na druhé zase hřmotila fréza na beton. Šílené. I se špunty v uších jsem dosti trpěl. Toto je drsná realita odstávek v naší firmě. Času je málo a některé externí firmy pracují i zítra dopoledne. Šílené, že?
Vojtík je poslední dobou hrozně ukecaný. Dana například zamířila odpoledne do hlubin sklepa, aby odtud vynesla na světlo boží kyblík plný brambor. Vojtík její výkon hned ohodnotil,"Jupíí, maminkó, dokázalas tóó! Už máme bambůůrkýý, uvažíme je a budeme je hamáát!" Dobré, že? Nebo před Večerníčkem - Vojtík měl uklízet pokojíček. Po chvíli se objevil ve dveřích a hlásil,"Nemůžu to ukízet, já nedokážu to, je to moc těžký!" Měl pravdu, unést polštář z křesla dá opravdu zabrat. Martinka uklízet nemohla, ta byla unavená, proto jsem pomohl já sám ;-) Pohled z okna na tající sníh  ;-)
Zatímco píši dnešní článek, Martinka vedle v pokojíčku usíná. S ní momentálně není problém, čekáme, až Vojta konečně zalehne do postýlky. To víte, Ježíšek chce mít klid, aby mohl ozdobit stromeček bez zvídavých dětských pohledů. To bude po ránu překvapení. U nás totiž nosí Ježíšek ozdobený stromeček již tuto noc. Alespoň si dětičky užijí stromečku po celý zítřejší den. Samozřejmě bez světýlek, ta se rozsvítí až večer :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist