Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.12.2005
Martinčin věk - měsíce: 58
Rubrika: Deníček


Co to je, tatínku ?...

Martinka zvoní na Vánoční zvonec :-)
Odpoledne naše kroky zamířily do Velkého města. Jak jinak, než za vysokým vánočním stromem a náměstím plným lidí. Martinka si spolu s Vojtíškem zazvonila u malé zvoničky. Pokud si v tu chvíli něco přejete, prý se to splní. Uvidíme, co si Marťa přála a jak bude spokojená. Vánoce jsou opravdu za dveřmi. Jenom já si je prozatím příliš nevychutnávám. V práci honička - připravuji akci století a navíc musím ještě v pátek do firmy. Dále mám rezervovaný termín 29 - 30.12. Nedá se nic dělat :-(
Ve městě se děti pokochaly pohledy na předvánoční vyzdobu a také dostaly bonbónky od velikého sněhuláka. Ten obcházel všechny malé děti spolu se skřítky a rozdával mlsy z košíčku. Martinka hned sněhuláka hodnotila,"Tatínku, ten není pravej, to je jenom taková maska. Pravej sněhulák by nemoh chodit, protože je sních křehkej a rozpadnul by se!" :-) Na náměstí  ;-)
Po příjezdu domů jsem se vrhl na Martinčin psací stůl. Abyste tomu rozumněli - po jeho odtažení od stěny se na zadní surovo - sololitové desce objevila mírná plíseň. Tu jsme hned zlikvidovali Savem. Mám vyzkoušený další postup - je dobré sololit natřít vodou ředitelným lakem DIXOL, neboť ten příliš nesmrdí. Dřevo už plesnivět nebude. To víte, starý dům. Sanační omítka sice ponechává zdi suché, jenomže vlhkost stejně do místností prostupuje. Děti mi při práci vydatně pomáhaly. Hlavně Marťa. Ty její otázky neberou konce,"Tatínku, co je tohle za plechovku? Co budeš s tímhle dělat? Proč to budeš natírat? Proč takovuhle divnou štětkou? A proč je ta štětka taková divně zabalená? Je nová? To budeš asi natírat nějakou skříň, viď? Proč stolek a ne tuhle skříň?" Ou ou ou, to mi jde hlava kolem. Sotva zasytím Marťu, ozve se Vojta,"Taťkó, to to tady máš?... ;-)
Hodiny právě ukazují devátou večerní a děti vedle ještě nespí. Vojtík navíc popadl nočník a nakoukl na maminku do kuchyně,"To to maminka děá? To to maminka děá? To to maminka děáá?" Maminka lepí lepilem něcó, co je to taťkó?" Poté se usadil na nočníčku a kakal. Dětem prostě nemůže nic uniknout. Jenom by už ti naši miláčkové mohli spinkat. Jak já tu mám pracovat u počítače a soustředit se. Potřebuji totiž ještě dodělat webové stránky jedné firmy.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist