Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 17.12.2005
Martinčin věk - měsíce: 58
Rubrika: Deníček


Tyhle bonbóny opravdu nejsou pro děti...

Martinka připravuje oběd :-)
Vítr přes noc konečně ustal a nezpůsobil žádné větší škody, pominu-li jeden mírně shozený kabel od venkovního vánočního osvětlení. Na něj mě upozornila Dana, ke své velké smůle. Abych Vám vše vysvětlil - je mi to velice líto. Jakmile moje ruka škubla za kabel(Aby ho napnula), ze stříšky nad vraty, kde se vzal, tu se vzal, spadl šroubovák a trefil se Daně přesně do hlavy. Naštěstí stranou držadla. Au au au. Kdybych chtěl něco podobného udělat naschvál, byl by velký problém s přesností. Vidíte? Nehoda není náhoda a tatínek by si měl lépe ukládat nářadí a nezapomínat ho na stříšce ;-)
Dana se včera stavovala v práci a přitom vyfasovala za vynikající domácí počítačovou práci nějaké mimořádné odměny. Mimo jiné i dva plastové dárkové zvony s bonboniérami. Na nočníčku sedící Vojtík zabavil jednu kolekci a v nestřeženém okažiku se ji jal rozbalovat. Vybral si zrovna Mon Cheri od Ferrera. Je to plněno alkoholickým likérem a Vojta se po ochutnání čertil,"To to jé, todleto? Mamí, to páálí v pusincé a na učičcé!" Není divu, likér mu zatekl i do rány na ukazováčku. Vojtík hned dostal školení a pak vysvětloval,"Tydlety bobónky nejsou po děti. Ty sou fůůůj!" :-) Vojtík zápasí s hadem ;-)
Následuje komentář k dnešním fotkám - Martinka pomáhala před polednem Daně s vařením. Sama uplácala pěknou řádku bramborových knedlíčků plněných párkem. Celkem jí to šlo. Dana tak měla více času na vaření výborné kapří polívčičky. I děti se nad ní olizovaly až za ouškama. Na druhé fotce pak Vojtíšek zápasí s hadicí od centrálního vysavače. Motal se do ní a komentoval svoji činnost,"Todleto tatí není žádná žížalá, todle jé vysaváč! Taky to není had, žánej!" Já se ho optal,"Není to náhodou hadice, samička od hada?" Vojtík vrtěl hlavičkou,"Není to hadicéé, je to vysaváč!" :-) To nejdůležitější jsem Vám málem zamlčel - vysavačová hadice se v dětském pokojíčku vyskytovala za účelem úklidu. Pěkně jsme odtáhli postýlky a objevili hezkou řádku věcí, dávno ztracených. Děti musely uklízet, i když se jim příliš nechtělo. Za odměnu si navečer mohly zhlédnout film Život brouka.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist