Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.7.2005
Martinčin věk - měsíce: 54
Rubrika: Deníček


Vojtíšek už nechce chodit na nočník...

Vojtíšek šroubuje :o)
Dnešní článek píši již v dopoledních hodinách, neboť bezprostředně po obědě odjíždíme do Krkonoš. Noc strávíme u švagrové a zítra na mě čeká v jednom nejmenovaném závodě větší programovací akce. Takže nevím, zdali se zítra dostanu k notebooku. V každém případě se v pátek vracíme domů.
Vojtíšek moc rád luxuje podlahu takovým malým akumulátorovým vysavačem. Je schopen ho vyvrčet až do úplného vybití. Jenom ho poslední dobou popadla jistá věc, neboť co minutu volá,"Musíme vysypat do koše!" Kdepak, vysavač disponuje pytlíkem a nemusí se vysypávat každou minutu ;-)
Vojtíška honíme co chvíli na nočník, neboť již nějakou dobu nenosí přes den plínku. Stačí se ho zeptat,"Vojtíšku, chceš jít na nočníček?" Vojtík většinou odpoví,"Necí na nočníčku!" V případě že se nakonec milostivě prohlasí, hlásí,"Deme čůát na áchod!" Jako dnes před obědem. Tak jsem ho popadl a posadil na prkýnko. To Vám bylo radosti. Hned se vyčůral. Takový velký záchod je totiž rozhodně zajímavější než nočník. Čůrání je slyšet a navíc se dá spláchnout. Tak se mi zdá, že budeme moci za chvíli odložit i nočník ;-)
Děti mi dopoledne pomáhaly s prací na dvorku. Zatímco mi vojtíšek zabavil nejoblíbenější nářadí - akuvrtačku, Martinka rozhrabávala písek, neboť hledala ukrytou myš. Akuvrtačka Vojtíška moc zajímá - vrčí a pomocí šroubovacího nástroje se dá do všeho dloubat. Navíc si s ní Vojtík neublíží.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist