Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 15.7.2005
Martinčin věk - měsíce: 54
Rubrika: Deníček


Známe přece své lidi...

Dětičky řádí v bazénu :o)
Milý Vojtíšek usíná poslední dobou s hračkou, jako stvořenou pro postel. To byste neuhodli, jedná se o demontovatelné nákladní auto s nářadím. Vojtík si tak leží, hlavička mu padá, víčka se zavírají a přesto neopomene kladívkem v ručičce bušit do auta. Asi se snaží přehlušit podobný hluk, vydávaný mojí klávesnicí u počítače ;-)
Vojtíšek usnul včera také s autem a Dana mu ho po posléze zabavila. Jaké bylo její překvapení po ránu. Sotva Vojtík otevřel očka a promnul si je, hned volal,"De je moje autóó?" To je pamatovák, viďte? :-)
Dnes se počasí opravdu překonalo. Teplota lámala rekordy a teploměr začal klesat z tropických hodnot až někdy po osmé hodině večerní. Není divu, že jsme strávili odpoledne cachtáním se v bazénu. Dana se snaží předopalovat před dovolenou u moře. Ona jediná se z nás nejhůře opaluje. Děti naštěstí zdědily můj fototyp, takže jsou celkem v pohodě. I přesto se všichni mažeme krémem na opalování a večer pak i krémem po opalování. Sluníčko už není to co bývalo za mlada, respektive mám na mysli ztenčenou ozónovou vrstvu :-(
Co se týče dnešního pobytu v bazénu, vše probíhalo naprosto v pohodě. Dětičky si natolik vystačí, že je v klidu můžeme nechat ve vodě o samotě. Obě dvě mají samozřejmě nafukovací křidýlka a Vojtíšek již delší dobu nezahučel samovolně pod hladinu. Takže v pohodě. Bohatě stačí na ně dohlížet ze břehu. Vojtíšek činí velké pokroky, dnes se například úplně sám položil na hladinu a snažil se plavat. Dobré to znamení, hlavně že se nebojí. Kuře na grilu ;-)
V souvislosti s předchozím odstavcem mě napadla ještě jedna událost. Navečer jsem roztopil gril, abychom si připravili večeři. Jak vidíte na fotce, jednalo se o naložené kuřecí plátky. Mňam. V jednu chvíli jsem si musel ze zahrady odskočit a zanechat děti o samotě. Však se mě Dana ptala,"Kde jsou děti?" Já jí odpověděl,"To je v pohodě, zanechal jsem děti samotné na zahrádce samotné, s napuštěným bazénem a roztopeným grilem! To jsem ale nezodpovědný otec, viď?" Kdepak. Děti si bazénu ani nevšimnou, natož aby do něj oblečené skákaly. Ke ke grilu se Vojtík navíc nepříblíží na dva metry,"Taťkó, tam to páálíí!". Známe přece své lidi, ne?

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist