Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 25.6.2005
Martinčin věk - měsíce: 53
Rubrika: Deníček


Vojtíšek chce sám plavat v bazénu...

Vojtíšek plave s maminkou :o)
I dnešní slunečný den jsme strávili v bazénu. Koupali jsme se těsně před obědem, to sluníčko zmizelo za oparem. Odpoledne se děti dostaly do vody až po třetí hodině, neboť si Vojtíšek přispal. Nebylo kam spěchat, Český hydrometeorologický ústav zveřejnil vážné varování - nad našimi hlavami se nedostává ozónu a tudíž je UV záření velmi agresivní. Martinka se v bazénu bavila obvyklým hraním a plaváním na matraci. Zato Vojtíšek se od včerejška chce učit plavat bez matrace. Jak jinak si vysvětlit jeho neustále žadonění,"Taťkó, já ci plavát!" Tak ho popadnu pod hrudníčkem a Vojtík se natáhne na hladině. Nožkama kope dobře, jenom ručičky prozatím nezapojuje. Škoda. I přesto by se mohl do dovolené naučit plavat s křidélky. Moře navíc nadnáší, takže by si dovolenou jistě užil. Na fotce vidíte, jak Vojtíšek odpoledne lanařil Danu, aby s ním plavala ;-)
Vojtíšek poslední dobou používá samá záporná slůvka. Posuďte sami,"Není, nejde, nemůžu, nebudu!" Z výčtu zcela exceluje slůvko nemůžu. Vojtíšek jej používá ve všech situacích,"Nemůžu spinkat! Nemůžu hamat polívčičku! Nemůžu todle děát!" Totéž platilo i během dnešního oběda. Nechtěl(Tedy nemohl) jíst polévku a pak i bramborové knedlíčky se salámkem. Jelikož se ve svém jídle jenom nípal, my snědli vše na přidání. Vojtíšek dojedl a chtěl ještě. Bohužel, měl smůlu, nic nezbylo. Tohle dělá s velkou oblibou. Jíst chce, až když není co. Lump jeden ;-) Zmazaný Vojtíšek ;-)
K odpolední svačince nám Dana připravila velkou mňamku - nepečený dort s čerstvými jahůdkami. Vojtíšek ho jedl velice dlouho. Nejprve jej musel roložit na piškoty, jahůdky a zakysanou smetanu. Až poté započal s jeho konzumací. Přitom se značně zamazal, ale venku to nevadí, že?
Neuvěřitelné podvečerní dusno nám přineslo bouřku s dosti silným deštěm. Nechyběl ani krátký výpadek proudu - než jsem stačil přinést do kuchyně svícen a zapálit svíčku, dodávka elektřiny byla obnovena. Což o to, jenomže nenaskočil nedaleký přípojný bod bezdrátového internetu, takže se dnes potupně připojuji přes vytáčenou telekomáckou linku. Jak již jistě víte, telefon máme zrušený, jenomže nás odpojí až šestnáctého v příštím měsíci(Dnes se to hodí). Poté Vám v takovémhle případě aktualizaci rozhodně nepřinesu ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist