Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 15.03.2004
Martinčin věk - měsíce: 37
Rubrika: Deníček


Vojtíškovo podvečerní blinkání...

Vojtíšek ochutnává hroznové víno ;-)
Na dnešní úvodní fotce je vyobrazen Vojtíšek při ochutnávání hroznového vína. Dával jsem mu kousat rozpůlené kuličky chvíli před večeří a Vojtíškovi móóc chutnaly. Posuďte sami ;-)
Tak se to Martince krátí. Ptáte se co? No přece dopoledne strávená doma s maminkou a Vojtíškem. Už je to tak, příští týden by měla nastoupit naplno do školky. Martinka nevypráví o ničem jiném, moc se do školky těší. V pátek by se tam měla jít s Danou podívat a nahlásit pondělní příchod. Však se jí Dana navečer ptala,"Tak co, Martinko, chceš jít do školky pouze na dopoledne, nebo na celý den? Budeš tam s dětmi spinkat?" Martinka nezaváhala ani na vteřinku,"Jóó, na celej dén. Já se tam vyspinkám, tam maj děti takový skládací postýlky, takový spartakiádní lehátka!" Martinka pomáhá Daně připravovat večeři ;-)
Hned po svém pozdním příchodu z práce jsem se optal Martinky,"Ty už máš zakoupené nové bačkůrky do školky?" Martinka mi vysvětlovala,"Jó mám. A ty máš takový nový hezký tepláčky ty sme ti koupili v krámě!" Na to reagovala Dana,"Tedy Martinko, to měl přece být přece dárek pro tatínka k svátku. Ty jsi ho prozradila!"
Martinka excelovala ještě jednou. Když už vyšel najevo můj dárek, Dana na mě zavolala, neboť chystala další překvapení,"Tatínku, neutíkej. Ještě ti ukážu, co má Vojtíšek nového!" Na ta slova za mnou přiběhla Martinka a křičela,"Tatínkůů, Vojtíšek má novou čepičkůů!" :o)
Vojtíšek dostal včera jako obvykle po vykoupání mléčnou kašičku a pak si ho Dana vzala na kojení. Sotva se napil, poblinkal koberec v ložnici. To byste nevěřili, jak takové mateřské mléko nasáknuté do koberce druhý den zapáchá. A to i přesto, že jsem koberec řádně vydrhnul saponátovými přípravky. Včera jsme si řekli,"Byla to jen náhoda!" Bohužel, dnes se celá situace opakovala. Vojtíšek poblinkal jak sebe, tak i Danu, koberec a opodál stojící Martinku. Po uklizení celé té pohromy se mě Dana ptala,"Tak, co mám teď dělat s Vojtou?" Má odpověď zněla,"Hlavně mu teď nedávej mlíčko. Ať si chvilku odpočine, jinak by mohl znovu blinkat!" Dana vrátila Vojtíška do postýlky a zatelefonovala tetě, aby se optala na její názor. Teta doporučila, abychom Vojtíškovi podávali kašičku raději ještě před koupáním, nejlépe v době naší večeře. Díky tomu by měl Vojtíšek delší pauzu mezi jídlem a kojením. Co myslíte, je tato teorie správná? V každém případě ji zítra zkusíme uvést v praxi ;-)
Na závěr tu mám pro Vás další Vojtíškovo prvenství. Dnes se poprvé projel vsedě na nákupním vozíku. Dana si ho vzala s sebou do samoobsluhy, když se spolu s Martinkou vydaly odpoledne na nákup. Vojtíšek prozatím neměl více příležitostí, neboť normálně nakupuji já ve městě. Je to jednoduché, jezdím do práce autem, takže žádný problém :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist