Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 10.03.2004
Martinčin věk - měsíce: 37
Rubrika: Deníček


Martinka se těší do školky...

Vojtíšek se baví ve vaně :o)
Včerejší Vojtíškovo vykapání nosánku slavilo s největší pravděpodobností úspěch, neboť v noci na dnešek spal o poznání klidněji. I přesto se po celý den jevil jako značně nevrlý. Pokaždé se o něco postavil a kňoural. Varianta s rostoucími zoubky tak zůstává stále otevřena.
Já přišel z práce až po páté hodině, neboť dokončujeme instalaci posledních dvou drátotažných linek dovezených před Vánocemi z polských Katowic. Ještě tak do neděle bude každý den náročnější, neboť řídím postup elektromontážních prací :-( Po návratu domů mi Martinka vlepila ještě na chodbě velikánskou pusinku a během hopsání do obyváku mi vysvětlovala,"Za chvílí budou velikonocé. Já budu koledůvat, budu mít omlázků! Kluci budou taky koledůvat, ale budou mít pomlázků!" V tom je ten rozdíl, kdyby jste nevěděli ;-)
Jak jistě víte, minulý čtvrtek odpoledne strávila Martinka spolu s Danou ve školce na odpoledni předškolkových dětí. Tam se Dana konečně rozhodla - Martinka se do školky těší a již by se potřebovala začlenit mezi dětský kolektiv. Jak Marťa sama povídá,"Já už ci chodit do školký. Až se pšíště vrátíme od babičky a dědy, půjdu do školký!" Dana naopak její nadšení komentuje,"To jsem zvědava, co bude Martinka povídat, až zůstane ve školce doopravdy sama!" No, nechejme se překvapit, v každém případě Vás budu informovat :o)
Při příležitosti návštěvy ve školce nás Dana jako celou rodinu objednala na školkový výlet. Měli bychom jet úplně všichni, včetně Vojtíška. Jste zvědaví kam? Abych Vás déle nenapínal - do ZOO v Olomouci a celá akce by měla proběhnout 10.června. Už se moc těšíme. Martinka předvádí lezení po čtyřech :-)
Vojtíšek neustále leze do kuchyně na studenou dlažbu. Dnes však změnil svůj cíl. Místo k houpacím husám si to pokaždé zamíří k ručníku pověšeném u kuchyňského dřezu. Tam se zastaví a snaží se ručník silným cukáním shodit z háčku. Postupně si tak rozšiřuje svůj akční rádius ;-) Jakmile Martinka zpozorovala, že se zajímám o Vojtíškovo lezení, předváděla mi, jak se správně po zemi pohybovat. Při té příležitosti jsem ji vyfotil. Přece jenom nemáme moc příležitostí spatřit Martinku lezoucí po čtyřech ;-)
Po večeři jsem vzal jako obvykle Vojtíška do náruče a odnesl ho do koupelny. Koupání dětí je totiž moje výsada. Vojtíšek i dnes seděl ve vaně zcela sám a ani jednou neupadl. Velice se směje, když s ním blbnu. Vytáhnu Martinčinu žabičku, ukazuji mu ji a pak pomocí ní stříkám vodu na Vojtíška. Vojta se baví a směje se na celé kolo :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist