Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 08.03.2004
Martinčin věk - měsíce: 37
Rubrika: Deníček


Martinka si oblíbila novou domácí myš...

Martinka si malovala na počítači, pomocí nové myšky ;-)
Hned po návratu z práce zamířily moje kroky naproti zbytku rodiny. Kráčeli tou dobou zpátky k domovu. Potkali jsme se na půl cesty a pak se společně zastavili na Obecním úřadě a nechali si úředně ověřit podpisy na blíže nespecifikovaných formulářích. Cestou z Obecního úřadu mi Dana povídala,"Nechcete se s Martinkou rovnou stavit na poště a dopis poslat?" Martinka hned běžela napřed,"Anó, demé na poštů!" Uvnitř se zastavila u prosklené vitríny. Tam mají vystavené hračky a různé jiné věci na prodej. Martinka chvíli zkoumala sortiment a pak se nevinným hláskem optala,"Máš tady penízky, tatínku?" Aniž bych nějak více přemýšlel nad svojí odpovědí, řekl jsem jí,"Ano Martinko, mám!" Na ta slova se Martě rozzářila tvářička,"To je skvělý, to mi koupíš nějakou hračku, určitě. Dyž já du na poštů ždycky počebuju nějakou novou hračku!" No jistě ;-) Jaké bylo Martinčino zklamání, když jsme odešli z pošty s nepořízenou(Tedy alespoň pro Marťu). Doma se málem rozbrečela. Ne však nadlouho, neboť jsem jí odpoledne ve městě konečně zakoupil bílou lepicí pastu v takové tyčce, co vypadá jako rtěnka. Martinka mi byla neskonale vděčná a dokázala vyplácat téměř čtvrtinu lepidla za podvečer.
Následovalo Martinčino převlékání. Servala ze sebe punčocháčky a chystala se natáhnout si tepláčky. Ty však byly tou dobou naruby. Martinka ke mě přišla a žadonila,"Mám to narubý, počebuju to obrátit!" Já však na ta slova neslyšel,"Martinko, jak se to říká?" Martinka spustila svoji univerzální frázi a teprve na konci se opravila,"Maminko, tatínku prosím dej mi čajíček! Teda néé, otoč mi kalhoty posím!" Nato se Martinka dala do smíchu, opička jedna ;-)
Jakmile Martinku omrzelo lepení, hned žadonila,"Pustíme tatínku tu Dobu ledovou na počítači? Já se ci podívat na krysoverku a ten ožíšek, teda žaloudek!" Tak to tedy ne, DVDčko sledovala včera. Proto jsem jí navrhl změnu programu,"Nechceš si Martinko raději malovat?" "Anó, malůvat si budu, tadytou myšičkóóůů!" Martinka se honem vrhla na uklízení hraček a po chvíli již seděla u počítače. To byste koukali, jak si vyhraje s Windowsovským malováním. Program ovládá dokonale, pouze jí musím otevírat novou plochu. Přece jenom ještě nezná písmenka ;-) Sama Martinka dnes velice kladně ohodnotila nově zakoupenou optickou myš. V žádném případě nikde nezadrhává a moc dobře se ovládá. Vojtíšek jezdí na odstrkovadle :-)
Tak, abych dnes nezapomněl na Vojtíška - představte si to, po ránu uzmul Martince v nestřeženém okamžiku kousek chleba namazaný sýrem. Martinka nedávala pozor a milý Vojtíšek sýra oblízal, omatlal po stole a chleba také ochutnal, jenom si nemyslete. Takové dobré věci před ním tajíme :o)
O tom, že Vojtíšek chce neustále houpat v houpacích husách jistě víte. Dnes však chtěl posadit i na Martinčino odstrkovadlo. Moc se mu v té pozici líbilo, jak můžete posoudit na fotografii. V pohodě dosáhne nožičkama na zem. Ještě včera se odstrkoval pouze dozadu, dnes zvládl to samé i vpřed. Ujel téměř metr :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist