Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 05.03.2004
Martinčin věk - měsíce: 37
Rubrika: Deníček


Vojtíšek neustále vyžaduje houpání...

Martinka drží Vojtíška :o)
Již po ránu se mi zdálo, že je na eMartince nebývale živo. "To není samo sebou!", řekl jsem si. Vystopovat zdroj všech přístupů nedalo až takovou práci. Za vším se skrýval nový článek na serveru Lupa. Pokud si také nechcete nechat ujít, co o nás píší, klikněte si na tento odkaz ;-)
Vojtíšek se pohybuje po obyváku s naprostou jistotou po všech čtyřech. Ze všech věcí ho nejvíce zajímá jediný cíl. Tím jsou bezesporu houpací husy. Už jsem Vám o nich psal, jedná se o historický domácí výrobek. Zatímco se Martince v jeho věku houpání nelíbilo, Vojtíšek ho vyloženě vyžaduje. Dokonce se v husách staví, drže se přitom pouze madla. To se mu co chvíli v ručkách protočí a Vojtíšek pak následně hrcne na sedátko. Naštěstí nemůže nikam spadnout, husy jsou totiž zkonstruované velice důmyslně.
Venku nám opět přituhlo a zatímco se Dana ještě ve středu, s kočárkem a Martinkou brodila rozměklou břečkou, dnes na ně čekala silnice s důkladně umrzlým povrchem. Abych Vám pravdu řekl, zima už nikoho nebaví. Dokonce i Martinka prohlásila během sledování televizní předpovědi počasí,"Ať už de pryč ta zima, my ji tady nechcemé!" Snad se jí její přání brzo vyplní. Zítra se koná na místní sjezdovce akce Loučení se zimou. Součástí prý bude i sjezd lyžařů na historických lyžích. Půjedeme se tam také podívat a nějakou aktualitku pro Vás jistě připravím :o)
Dnes po ránu se Vojtíšek s křikem probudil a nechtěl ve spánku pokračovat. Ještě štěstí, že před nedávnem vylomil jednu z dřevěných postýlkových tyček. Dana má tak možnost zanořit ruku skrz díru do postýlky a Vojtíška konejšit. Ptáte se, co ho trápilo? S největší pravděpodobností rostoucí zoubky. Navečer se nám podařilo nahmatat mu další prořízlý kousek. Jedná se o levou horní dvojku. Který bude následovat prozatím ani netušíme, neboť má Vojtíšek nateklou celou horní přední dáseň. Vojtíšek se sápe na počítačovou myšku :-)
Jak jsem Vám již naznačoval, Vojtíšek neustále leze do kuchyně. Z toho důvodu zatahujeme dělící plůtek mezi obyvákem a kuchyní. Vojtíšek se u něho staví a křičí. Křičí většinou proto, že se neumí zpátky sesunout na zem, či posadit. Dnes nám však ukázal bezvadný přechod ze stoje do sedu. Musí trénovat, chlapec jeden. V této činnosti má ještě zjevné mezery ;-)
Před Vojtíškovým koupáním a Martinčiným Večerníčkem probíhalo společné uklízení hraček. Martinka se snažila, ale více se přitom věnovala svojí šušu Pavlínce. Chtěl jsem jí s uklízením pomoci a tak se mi povedlo popadnou jednu Pavlínčinu krabici. To jsem si dovolil moc! ;-) Martinka se hned rozčilovala,"To neděléj, to je Pavlínký. To tady má položený vedle postýlky, dyby něco počebůvala v nocí, víš?" Martinka se v poslední době o Pavlínku velice vzorně stará. Není divu, Dana má přece Vojtíška a copak zbývá na Martinku? Přece Pavlínka :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist