Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 02.03.2004
Martinčin věk - měsíce: 37
Rubrika: Deníček


Že by to byli lupiči...?

Vojtíšek sedí mezi rozházenými hračkami :o)
Během našeho dopoledního telefonického rozhovoru mi Dana líčila jednu příhodu s Martinkou,"Martinka si před chvílí prohlížela knížku Broučci. Zdálo se jí divné, že se v knížce objevují jak barevné ilustrace, tak i černobílé!" Také jsem se divil, jenom si nemyslete. Martinka hned Daně líčila,"Todleto sou maminko omalůvánky, ty musíme omalůvat!" Dana však rázně zavrtěla hlavou a Martince vysvětlovala,"Ale Martinko, do žádné knížky se nesmí malovat!" Jak znám Martinku, jistě by se do omalování sama ráda pustila ;-)
Při odpolední svačince jsem na jedné straně stolu krmil Vojtíška bílým jogurtkem s jahůdkami(Moc mu chutná a pusinku má stále otevřenou). Na druhém konci seděla Martinka a po lžičkách si bagrovala svůj jogurt. Přitom mi vykládala, cože dobrého měla k obědu,"Jájá sem mělá takový knedlíčky s jahůdkama a tvarůžkem!" Dana se vmísila do hovoru,"Ano měla, ale zapomněla jsi podotknout, že jsi je vůbec nejedla!" Na to Martinka pokyvovala hlavičkou,"Jó, ale měla sem jéé!" :o) Martinka si hrabe ve sněhu noru :-)
Po svačince si Martinka hrála na zemi spolu s Vojtíškem. Jak jste jistě na fotce postřehli, v obyváku nebylo pro samou hračku k hnutí(Na mě ta spoušť čekala po návratu z práce. Pak následoval můj přesun za zbytkem rodiny - právě se procházeli po vsi). Však jsem se Martinky během odpolední procházky ptal,"Copak se to dělo v obyváku? To nám tam vybuchla nějaká bomba, nebo nás vyloupili zloději a přitom vyházeli všechno ze skříní? Vždyť já málem volal polici, jak jsem byl překvapený!" ;-) Na ta slova mě Martinka začala chlácholit,"To níc tatínku, já jenom hledalá autó!" No jo, přitom však stihla vykramařit všechny svoje hračky :-)
Martinka dnes obvláště zlobila Vojtíška. Dvakrát se jí ho povedlo povalit ze sedu na zádíčka. Vojtíšek v takové chvíli padne jak dlouhý, tak široký na zem a hlavičkou přitom mohutně zaduní o podlahu(Pod betonem se totiž nachází polystyrenová izolace, proto to dunění ;- ) ). Po takové ráně samozřejmě brečí. Dana se mi svěřovala,"Když já mám pokaždé jenom obavy, aby Vojtíškova hlavička takové řachy vydržela!" ;-)
Martinka dnes překvapivě usnula večer v osm hodin. To je na ni velice slušný výkon. Dana právě kojila v ložnici Vojtíška, kdy na mě zavolala,"Pojď sem, Radku, Martinka už asi spí!" Opravdu, po nakouknutí jsem spatřil v pološeru již spící Marťu. Nejdříve bylo potřeba jí zabavit lahvičku, neboť ji měla jako obvykle otočenou sosáčkem dolů a pomalu si mokřila polštář.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist