Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 27.02.2004
Martinčin věk - měsíce: 37
Rubrika: Deníček


Konečně další zoubky !...

Vojtíšek vítá svoji vibrační želvičku :o)
Vojtíšek se nám za dobu Martinčiny nepřítomnosti náramně zdokonalil ve všech fyzických aktivitách. Jak Dana včera poznamenala,"Vojtíšek sedí pevně a ze sedu téměř nepadá, pouze vyjímečně. Většinou, když se po něčem honem natáhne!" Na druhou stranu - jak by mohl padat ze sedu, vždyť neustále stojí. Jenom si to představte - postaví se o cokoliv. Navečer se stavěl o papírovou krabici od mašinky. Já stačil postřehnout pouze Vojtíška padajícího pozadu na podlahu, následné zadunění hlavičky o zem a nad Vojtou letící prázdnou krabici. Dana jeho pád komentovala,"Kdybychom mu dali krabičku od zápalek, bude se o ni jistě také stavět!" ;-) Poté pokračovala,"Nešla by nějak zpevnit poličková skříňka na kazety a cédéčka? Vojtíšek se o ni staví a mohla by ho zavalit. Vzhledem k její hmotnosti by to pro něho nemuselo dobře dopadnout!" To má pravdu, neboť mezi reprobednami stojící skříňka je asi metr vysoká a na hloubku má něco kolem dvaceti centimetrů. Je vyrobena na zakázku z masivního lamina. Z toho důvodu jsem ji preventivně prošrouboval do jednoho celku s reprobednami pomocí speciálních šroubů, tzv. konfirmátů. Vojtíšek si samozřejmě nemohl nechat celou akci ujít a neustále lezl za mnou.
V souvislosti s Vojtíškovým stavěním u čehokoliv tu mám ještě jednu poznámku. Vojta se umí postavit, jenomže v následném zaujetí se dokáže pustit oběma ručkama a pak následuje jeho pád na zem. Dnes se například vrhal po Danině oblečení, položeném přes opěradlo křesla. Sotva ho držel jednou ručičkou, pustil se křesla a spadl. Není divu, že se Vojtíšek během dne pořádně obouchal a na čelíčku mu přibyl další šrám ;-) Vojtíšek se snaží pít čajíček z lahvičky :-)
Jistě jste si všimli, že Vojtíškovi prozatím nevyrostly žádné nové zoubky, pominu-li jeho první dvě dolní jedničky. Od té doby uplynuly již dva měsíce. Dnes však Dana uskutečnila nový objev. Vojtíškovi se evidentně prořezávají obě horní dvojky. Skoro stejně jako u Martinky. Vojtíšek se tak stane naším druhým upírkem. Je to tak, poslední dobou nám přišlo divné, že si Vojtíšek neustále sahá prstíčkama do pusinky.
Zatímco jsem Vojtíška koupal, Dana zatelefonovala babičce aby se optala na Martinku. Po chvíli přišla do koupelny za námi a referovala,"Tak se mi zdá, že si chce děda s babičkou holky poslední den náležitě užít. Tak si to představ, doma byla pouze prababička. Ostatní jeli snad někam do Chrudimi!" Hned jsem Vojtíškovi sděloval,"No vidíš Vojtíšku, příští rok pojedeš s nimi. Letos ještě nechtěli vzít našeho Matesa s sebou!" Víte na co narážím? Komedii století S Tebou mě baví svět zná jistě každý :o)
Nyní jedna technická ppoznámka - vzhledem k množícímu se zapisování Vašich inzerátů do míst kam rozhodně nepatří(Poslední se nachází v Knize návštěv), pro Vás připravuji a programuji speciální inzertní rubriku. Vše ještě musím řádně odladit na domácím serveru ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist