Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.02.2004
Martinčin věk - měsíce: 37
Rubrika: Deníček


Poprvé jsem Vojtíška krmil lžičkou...

Vojtíšek se snaží vlézt pod počítač :o)
Po ránu Danu běžně tahá z postele Martinka, neboť Vojtíšek se většinou nechá přesvědči po nakojenít ke spaní. Dnes tomu však bylo zcela jinak. Vojtíšek se probudil o půl sedmé a nechtěl již ani mlíčko od maminky. Jeho dnešní vstávání by se jistojistě dalo zařadit mezi ta rekordní. Svůj ranní deficit si Vojtíšek dospal následně během dopoledního spinkání venku v kočárku :o)
V poledne Dana krmila Vojtíška jako obvykle polívčičkou uvařenou ze zeleniny. Jak později odpoledne konstatovala,"Tak se mi zdá, že Vojtíšek chce zeleninku stále méně a méně. Proto jsem mu ji osladila maličko cukrem a Vojtíšek ji jedl o poznání lépe!" Nejsou daleko doby, kdy jsme Martince také sladili polívčičku. Jenomže jí tenkrát bylo o nějaký ten půlrok více ;-)
Svačinku jsem si dnes nenechal ujít. Sotva se Dana chystala na Vojtíškovo krmení, nabídl jsem se,"Co kdybych Vojtíška dnes nakrmil já?" Dana nic nenamítala. Následovalo uvázání bryndáčku kolem krčku, usazení do autosedačky a krmení dravé zvěře mohlo začít. K mému velkému překvapení otevíral Vojta pusinku na každou lžičku a v klidu si ji nechával otřít o horní patro. Neuvěřitelné! Když jsem tenkrát začal krmit Martinku, v žádném případě pusinku dobrovolně neotevírala. Neustále se jí musela lžička vnucovat. Zato Vojtíšek si tužší stravu bere ze lžičky výše popsaným způsobem a řídkou vycucává.
Po svačince jsme Vojtíška vypustili na zem. Včera jsem Vám zapomněl popsat další Vojtíškovu novinku(Všechny takové se snažím zanamenávat v rubrice Vojtíšek - moje první). Lezl si po podlaze a najednou ho zaujala zeleně svítící kontrolka na počítačové bedně. Ještě více ho přitahovala ta červeně problikávající od hardisků. Bleskurychle se přemístil před počítač a po chvilce zmáčkl tlačítko reset. Vojtíšek se moc radoval z pípání restartovaného stroje a nic mu nevadila modře svítící obrazovka Scandisku ;-) Vojtíšek v záběru videokamery ;-)
Vojtíšek si v klidu lezl po zemi a stavěl se prakticky o cokoliv. Mohu například jmenovat stolečky, počítačový stolek, gauč a dokonce i stěnu. Po té vyručkoval celkem vysoko, ale postavit se mu o ni nepovedlo. Ještě tak, vždyť následných pádů zažije i tak celkem hodně. Dana jeho snažení komentovala,"No jo, zkouší to a přitom ještě nemá správnou stabilitu a obratnost!" Vojtíškovo snažení jsem zaznamenával i na digitální videokameru. Její záběr jasně vidíte na druhé dnešní fotografii. Jak tak Dana pozorovala mé hraní si s Vojtíškem a chvíli předtím sledovala naše svačení, prohlásila,"Začínám mít z Vojtíška pocit, že bych si mohla odpoledne někam vyrazit a Vás nechat doma samotné!" Proč ne, viďte? :o)
Navečer opět telefonovala babička a sdělovala nám bližší informace o Martince. Dnešní dopoledne věnovaly holky spolu s dědou stavění sněhuláků. Což o to, v Hradci to šlo, zato u nás během dopoledne mrzlo. Odpoledne se jeli všichni opět vykoupat do bazénu ve Všestarech. Holky řádily ve vodě ostošest a nejmenší z nich, Danielka prý usnula doma v šest hodin. Až tak byla unavená :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist