Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.02.2004
Martinčin věk - měsíce: 37
Rubrika: Deníček


Špehovátka připravit !...

Martinka skáče na trampolíně :o)
Hned na úvod Vám musím sdělit jednu novinku - Martinka zůstala na týden u babičky a dědy. Tím pádem u nás panuje nezvyklý klid. Děda si vzal dovolenou a bude mít na starosti všechny tři holky. Plánuje si s nimi několik výletů a vrátit domů by se měla Marťa v sobotu. Uvidíme, třeba si to děda rozmyslí a přiveze ji dříve ;-)
Včera jsem se zmiňoval o Vojtíškovi, že nechce hamat žádné jiné ovoce než banán. Dnes beru svoje slova zpět. Dopoledne totiž Dana vymačkala šťávičku z jedné mandarinky a podávala ji Vojtíškovi po lžičkách. Měli byste slyšet to mlaskání a vidět otevřenou Vojtíškovu pusinku. Sotva spolkl poslední lžičku, vyčítavě se na Danu zahleděl,"A to je všechno?" :-)
Po předchozích společných hrách na bezdomovce a jiné živly, dnes neteřinka Petruška vymyslela něco zcela odlišného. Během chvilkového školení se z Martinky a Danielky staly dva tajní špehující agenti, přímo podřízení Petrušce. Všechny tři holky se vybavily tzv.špehovátky. Nevíte co to je? Martinka vyfasovala dědovu klíčenkovou minibaterku s modrou svítivou diodou. Holky se dovybavily dalšími baterkami-špehovátky. Velitel Petruška najednou přikázala,"Připravit špehovátka, teď! Dobře, umíte to a víte jak budeme večer špehovat?" Martinka se přihlásila,"Jóó, umíme, budeme špehůvat!" Petruška pokračovala,"Dobře, schovat špehovátka, teď!" :o) Vojtíšek se staví o novou bednu ;-)
Na titulní fotografii mi Martinka předvádí skákání na trampolíně. Jazýček má přitom vyplazený jako čertík. Jenom aby si ho neukousla ;-)
Po návratu domů se na zemi ležící Vojtíšek bleskurychle vrhl na novou zelenou bednu. Víte co se v ní skrývalo? Děda s babičkou nám zakoupili v Makru speciální balení plenek v bedně na hračky. Navíc se uvnitř skrývaly navíc dva balíčky vlhčených ubrousků a látková hračka - šašek. Vojtíškovi se okamžitě zalíbila.
Je právě 2045 a vedle usínající Vojtíšek neustále kníká a zlobí se. On totiž vůbec nechce usínat, ale stavět se v postýlce. Celý cyklus vypadá následovně - někdo z nás se obětuje a jde Vojtíška položit do vodorovné polohy. Než ho stačíme přikrýt peřinou, už leží na bříšku. V této poloze doleze k tyčkám, po nichž vyručkuje až do kleku. Pak si zručně přehmátne na okraj postýlky a postaví se. Jednoduché, že? Jenomže to by Vojtíšek nesměl opakovat celý výstup nejméně desetkrát za sebou. Pak neví, co by. Jenom brečí a vzteká se. Vojtíšek se nakonec po deseti minutách unavil a již nevstával. Dana ho uklidnila a on v klidu usnul ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist