Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 04.12.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka si prohlíží audiokazety :-)
Martinka dnes vypadá již lépe. I teplota nepřekročila magickou hranici 37oC. Podle Daniných slov za celý den nezazlobila. Až do mého příchodu domů. Poté Martinka kníkala, brečela a neustále opakovala,"Bolíí bolíí, maminka namazat, namazat!" Přitom si sahala jak na zadeček, tak i kousek dopředu. Vyzkoušeli jsme mastičku, zásyp i heřmánkový odvar. Následně se Martinka vykakala několikrát do kalhotek, pak do nočníčku a udělalo se jí dobře. Kdoví co ji vlastně bolelo, ona si někdy pěkně vymýšlí a neví co by.
Víkendové návštěvy Dana s konečnou platností odvolala. Takže o víkendu zůstaneme opět sami doma. Měla k nám přijet babička s dědou, teta se strejdou, malou Danielkou a Petruškou. Bohužel jsou obě holky také nějaké nemocné (Vzhledem k teplému a sychravému počasí se není čemu divit :-( ) a tak raději zůstanou doma. Dana má rýmu, bolí jí hlava a já na tom nejsem o moc lépe. Doufám, že alespoň na vánoce se dáme do pořádku ;-)
Při jednom odpolední vykakání do kalhotek se Martinka hnala bleskově k nočníčku. Během sundávání kalhotek opakovala,"Ty ty ty uvidíš, otudo jedna, Martino!" Posléze během kakání na nočníku ukazovali v televizi počasí ve východočeském regionu. Povídám,"Martinko, tam jsou Pardubice, v Pardubicích pracuje děda!" Martinka opakovala,"Padubice, děda pracuje tam!" Ptám se jí,"Martinko, kde pracuje tatínek (Mám na mysli samozřejmě město)?" Martinka pohotově odpověděla,"Ve stodole! Tatínek tam ťuká kadivem, joó!" ;-)
Martinka u mně na klíně sledovala přetahování fotografií z foťáku do notebooku. Dnešní fotografii přitom okomentovala,"Tam Martinka, rabuje kazety, dělat nesmí!" ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist