Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 02.12.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martince není dobře :-(
Dana odjela autobusem ve tři hodiny do města na nákupy a hlavně potřebovala na chvíli vypadnout z domu a trochu se odreagovat. Podvečer jsme tedy strávíli s Martinkou sami.
V průběhu dne Dana telefonovala paní doktorce, kdy bychom se mohli zastavit. Doktorka má zítra ježdění po pacientech a tak se nakonec s Danou dohodla na jedenáctou hodinu.
Po mém příchodů domů se Martinka probudila a vůbec nevypadala dobře. Sami můžete posoudit na odpolední fotografii. Vůbec nekomunikovala a v jednu chvíli dokonce i usnula na gauči. Není divu, naměřili jsme si 38,8oC. Evidentně se od včerejška zhoršila a dokonce i kašle. Dostala na lžičku Bruffen sirup a seděla tu jak hromádka neštěstí. Před čtvrtou jsem ji preventivně změřil a teplota se prakticky nesnížila. Takže nezbylo nic jiného, než vyzkoušet zábal. Namočil jsem plenu a Marťu omotal. Sice trochu protestovala,"Tatínku nechcu, tudí tudííí!" Na mokrou plínku přišel ještě ručník a navrch deka. Marťa mi seděla půl hodiny na klíně, evidentně se jí ulevilo a teplota slezla o celý jeden stupeň. Nic moc, ale Martinka vypadala hned lépe. Dokonce ke svačince zhamala téměř celý Pribináček a navrch půlku mandarinky. Mandarinka ji asi pálila do krčku, neboť ji Martinka zprvu odmítala. Po svačince seděla klidně na gauči a pozorovala Kouzelnou školku.
Už se s Danou nemůžeme dočkat zlepšení Martinčina stavu. Na náš vkus se celá záležitost vleče příliš dlouho a není vidět žádné výraznější zlepšení. Středeční návštěva školky s největší pravděpodobností padá a o víkendu k nám mají přijet návštěvy. Snad bude Martince lépe. Odpoledne jsem jí povídal,"Martinko za chvíli, o půl čtvrté se venku rozsvítí stromečky!" Martinka mi pohotově odpověděla,"Podivám z okna, ven nemůžu, zima tam je!" Když už jsme u toho dívání se z okna, Martinka navečer ukazovala na krmítko pro ptáčky a vzrušeně vysvětlovala,"Tam tam, krmení po ptáčky, nasypeme, lítali, zobali, na plech bouchali zobáčkama!" ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist