Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 01.12.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka hamá jogurtek s Danou a babičkou :-)
Martinka již dnes po celý den neměla zvýšenou teplotu. Alespoň něco, jinak jí při kýchnutí létají nudle z nosánku. Doufáme, že se z toho brzo dostane, ve středu pořádají ve školce mikulášskou zábavu pro děti a chtěli bychom tam s Martinkou jít.
Martinka si po ránu přispala a tak jsme spolu u snídaně seděli o půl desáté. Marťa hamala chleba s máslíčkem a přitom řešila problémy, kde kdo bydlí. Například,"Son bydlí v Africe, opiška bydlí v Africe, lef bydlí v Africe, Teta Martina bydlí v Americe (To jsem ji naučil včera, Martino ;-) )!" Martinka pokračovala ve vyprávění,"Želvičku máme za zahradou, tam, tam není, sovaná!" Na vysvětlenou - u sousedů za zahradou se přes léto volně pase želvička. Sousedi si ji před lety přivezli z Bulharska. Jenomže v tuto roční dobu je želva skutečně schovaná doma :o)
Po obědě se u stolu Martinka opět vztekala. Došli jsme do takové patové situace. Martinka nechtěla již hamat a přitom nechtěla ani od stolu. Aby si nehrála se zbytky jídla na talíři, který si také nechtěla nechat vzít, jsme ji jednoduše od stolu vyhodili. Jak se dalo tušit, Martinka se urazila a rozbrečela. A to je právě problém. Martinka začne brečet, rozkašle se, následkem toho se dáví a vyblinká jídlo. Dnes se opravdu nedalo dělat nic jiného, ale na Martinku se nedají moc použít nějaké razantnější výchovné metody. Když se nám konečně povedlo uklidit chodbu a převléknout Marťu do pyžamka, seděla chvíli v postýlce a čekala na Danu. Přitom poučovala spinkacího medvídka,"Medvede, dělej taky, neblinkej!" Cože měl medvídek dělat? Martinka mu předváděla jak má rozdýchat dávení, aby neblinkal. Hlavně že ví jak na to ;-)
Odpoledne přijela hradecká babička a přivezla Martince nového Teletubbies, žlutou Lálu. To je něco, po zmáčknutí jí blikají červeně tvářičky a nahlas hraje úvodní znělku se zpěvem. Martinka je z ní úplně unešená, hned si ji oblíbila :-)
Odpoledne jsem mimo jiné rozvěsil žárovičky na stromky. Ta největší sada se šestisty žárovičkami od tety Martiny z ameriky letos impozantně osvětluje vysokou jedli před domem. Už jsem ji i vyfotil a někdy příště zveřejním fotografii :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist