Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 29.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka pomáhá mamince aranžovat adventní věnec :-)
Dana prožila společně s Martinkou divokou noc. Martinka se co chvíli s kvílením probírala ze spánku a po druhé hodině jí Dana dokonce naměřila teplotu 39,2oC. Marťa dostala na lžičku sirup Bruffen, jenž nám doporučila již tuhle paní doktorka. Až do rána spinkala relativně klidně, pouze ji Dana musela při probrání držet za ručičku. Z toho důvodu měla Martinka v noci svoji postýlku přiraženou k naší.
Od rána překvapivě nemá ani zvýšenou teplotu. I přesto volala Dana paní doktorce co a jak. Doktorka povídala,"Sledujte průběh teplot a v nouzi nejvyšší můžete jet na pohotovost. Jednou z možných příčin mohla být tzv. blesková viróza!" Na druhou stranu nelze stále vyloučit lezoucí zoubky, zvláště když nás na ně Martinka několikrát upozorňovala slovy,"Zoubky trápí Martinku tady!" Přitom si ukazovala doleva nahoru kde se má vyklubat pětka. Bohužel jí to tam nemůžeme sami prozkoumat. Prostě nám to nedovolí :o)
Martinku neustále tlačilo kakání a od včerejška nebyla schopná se vykakat. Pokaždé žadonila,"Maminko, na záchod, dem!" Sotva jsme se ocitli v koupelně, rázně změnila názor a nic. Na nočníčku v obyváku také pořádně nechce. Až dnes dopoledne se po několika nezdařených pokusech vykakala úplně sama bez našeho dozoru. Poté Marťa běžela k Daně a radostně křičela,"Udělala bobek kakanec nočníčku, hodná holka!" Chce to trénink a Martinka se brzo naučí chodit pořádně na nočník ;-)
Navečer spolu holky aranžovaly adventní věnec. Vánoce jsou za dveřmi a tak jsem při té příležitosti přinesl z půdy žárovičky na venkovní stromy. Ještě si musím rozmyslet na který je letos pověsím, loňské umístění se mi moc nelíbilo ;-)
Nenechte si ujít nový článek, vracející se o přibližně sedm let nazpět s titulem Promoce - aneb vesničané v metropoli ;-))

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist