Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 26.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka hází lístečky do potoka :-)
Na začátek tu mám malou poznámku ke včerejšímu článku - Dana mi povídala,"To je jasné, přece nebudeš psát o tom, jak je Martinka hodná, to není tolik zajímavé!" ;-) Jinak mám rozpracované rozsáhlé multitematické diskusní fórum, tam se budete zanedlouho moci více rozepsat :o)
V ranních hodinách jsem se dle plánu opět uvolnil z práce a jel domů pro holky za účelem návštěvy doktorky. Martinka měla jít na kontrolu a hlavně už měly být hotové výsledky rozboru moči z laboratoře.
Paní doktorka si nás objednala na devátou a tak Dana raději Martince nezkoušela nic nabízet ke snídani, pouze mlíčko. Než jsem stihl přijet, Marťa během sledování Teletubbies vybumbala celou lahvičku. Rohlíček k snídani jí Dana zakoupila až po návštěvě doktorky ve městě.
Paní doktorka hodnotila Martinčin stav po našem příchodu do ordinace slovy,"Ahoj Martinko, na první pohled je jasné, že už ti je dobře!" I na ten druhý se jevilo vše v pořádku. Ve druhém vzorku moči se našlo již jen stopové množství krve a třetí včerejší dopadl ze všech nejlépe, ani náznak něčeho neobvyklého. Doktorka pokračovala,"Vypadá to, že tam nějaký zánět proběhl, teď již s určitostí nemůžu říci kde. Proto Vám dám s sebou zkumavky a pokud by měla Martinka v budoucnu opět náběh na nějaké onemocnění, odeberte jí ihned moč. Tak zjistíme více!" Nezbývá než konstatovat - Martinka je opět v pořádku :-)
Martinka je dneska oproti včerejšku jako vyměněná. Nevzteká se, hraje si sama a hamá o poznání lépe. Dokonce má i říkankový den. Každou chvíli nějakou recituje,"Tanyny kalamajka Elišku kožíšku pampelišku!" Nebo jinou,"Bezí liška Táboru, nese pytel zázvoru, pospíchá propíchá!" ;-)
Dnešní fotografie pochází z dopolední návštěvy u doktorky. Martinka stála na dřevěné lávce přes potok a neustále posílala po vodě spadané listí :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist