Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 25.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka hamá rohlík při sledování Kouzelné školky :-)
Martinka je po víkendu pěkně rozjetá. Projevuje se to hlavně neustálým vztekáním kvůli každé maličkosti. Však mi předvedla pěknou scénu během odpolední svačinky. Ve stručnosti se Vám pokusím celou situaci nastínit.
Martinka běží radostně ke stolu a posazuje na volnou židli svého myšáčka. Povídám jí,"Martinko, nejdříve si půjdeme umýt ručičky!" Marťa bere myšáka se slovy,"Myšáček taky umejt!" Mytí probíhá bez problémů a po chvíli již sedíme u stolu. Marťa prohlíží otevřený čokoládový pribináček a radostně piští,"Kokoládovej pribináček Martinka hamat bude!" Teoreticky zvládá jídlo s přehledem, pokud však přijde na praktickou realizaci, skutečnost je jiná. Martinka chvíli míchá pribináček lžičkou, jednu vstrčí do pusinky a další se snaží nabízet myšáčkovi. Tím s jídlem evidentně končí. Zaboří lžičku do kelímku, poté ho otáčí dnem vzhůru. Zabavuji pribináčka a snažím se do Martinky dostat něco sám. Jenomže ona si podloží bradu oběma ručičkama a prsty zakryje pusinku. Takže veškeré pokusy vpravit jí lžičku dovnitř se míjí účinkem. Opatrně Martince odtahuji ručku a to si asi dovoluji moc. Martinka se začíná vztekat a volá,"Maminkůů maminkóó maminkůů!"
Dana po chvíli nervově nevydrží a přichází od vedle z obyváku ke stolu. Snaží se sama do Martinky dostat alespoň jednu lžičku. Bezúspěšně. Ptá se jí,"Martinko, co by jsi si dala?" Martinka opakuje samé kyselé věci, které nemůže kvůli antibiotikům,"Mandarinku, kiwíčko!" Nakonec se dohadujeme na přesnídávce. Martinka si přinese ze spíže jahodovou. Jak se dalo předpokládat, po otevření ji nechce a neustále opakuje,"Mandarinkovou, mandarinkovou!" Dana se jí snaží vysvětlit,"Martinko, mandarinkovou nemáme!" Na ta slova se Marťa vzteká a vzteká až se z toho počůrá na židli a na zem. Dnes již podruhé. A máme po svačince :-(
Není divu, že je z ní Dana za celý den hotová. Naštěstí se Martinka navečer zklidnila, možná díky návštěvě od sousedů. Přišla totiž teta s Martinčiným oblíbencem Péťou a hráli si spolu ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist