Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka se obouvá před odjezdem :-)
Odpoledne jsem se po náročném dnu hnal z práce, abychom včas odjeli k babičce. Bohužel jsem se opozdil a při příchodu očekával, že na mě holky budou čekat již připravené a oblečené. Naštěstí pro mně, Martinka ještě spinkala. Jak říkala Dana,"Je vidět, že je Martince dobře, vždyť spí už dvě a půl hodiny!" Nedalo se nic dělat a musel jsem Marťu něžně probudit. Sotva mě zahlédla, sáhla mi na nos. Pravděpodobně se chtěla přesvědčit, zdali jsem skutečný a jenom se jí nezdám. Sotva zjistila jak se věci mají prohlásila,"Maminko, maminkůů!" :-)
Matinka se probudila úplně zpocená - to je další pozitivní známka snížení její teploty. Během celého dne nepřelezl digitální údaj na displeji hodnotu 37oC. Martinka se nezapomněla vrátit do ložnice pro svého spinkacího medvídka, abychom ho náhodou nenechali doma jako předminule. Povídala,"Medvídka vzít sebou!" a cpala ho k Daně do tašky ;-)
Po vyčůrání dostala Martinka na cestu plínku. Jak opakovala,"Po jistotu!" Opravdu, po příjezdu k babičce měla plínku úplně netknutou. Možná by ji mít nemusela, ale lepší plínka než pročůraná autosedačka.
Během jízdy Marťa samozřejmě neusnula, ty dvě a půl hodiny předchozího spánku jí musely stačit. V jednu chvíli se před námi objevil dosti pomalý náklaďák a Martinka prohlásila neco ve smyslu,"Nákaďák se motá!" Alespoň něco takové jsme jí porozumněli. Daně se to nezdálo a tak se Martinky optala,"Copak že dělá náklaďák, Martinko?" Odpověď zněla,"Náklaďák jede!" :-)
Včera Martinka řešila veliký problém. Neustále opakovala,"Zajíček, pojede s námi!" Minule s námi totiž jel králík od sousedů na výměnu k babičce. Dana jí to nakonec rozmluvila, to by ještě tak scházelo abychom si museli jít k sousedům půjčit nějakého králíka s sebou na cestu ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist