Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka si maluje u stolu :-)
Martinka prospala dnešní noc klidněji. Tolik se nebudila a hlavně nechala vyspat i Danu. Antibiotika pravděpodobně zabrala, neboť za celý den nepřelezla Martinčina teplota hodnotu 38,2oC. Na první pohled vypadá Martinka lépe :-)
Dana je za celý den strávený s Martinkou unavená. Přece jenom se na psychice negativně podepisuje pobyt doma bez možnosti jít někam ven. Takže jsem po svém příchodu blbnul s Marťou já až do dnešního podvečerního mytí.
Řeknu Vám, odpolední svačinka nic moc. Martinka sice na jednu stranu prohlašuje,"Pribináčka Martinka hamat bude žičkou u stolu!", ale sotva ji posadíte ke stolu, chce hamat pouze,"Sama sama hamám!" Samozřejmě sama nehamá, jenom se v pribináčku nípe lžičkou. Zajímavý je i Martinčin proslov chce-li něco konkrétního, například,"Pribináčka dotaneš!", nebo,"Banán dotaneš!" ;-)
Vozil jsem Martinku za krkem na koníčku, což se jí moc líbilo. Jenom skrz dveřní futra se musím pořádně sklonit. Také jsem si zahrál na splašeného koně s náklony střídavě na jednu a druhou stranu. Martinka mě ihned hlasitě upozornila,"Pomalu tatínku, spadneš!" (To nemá z vlastní hlavičky, nýbrž od hradecké babičky, když jsme ji takto provokovali :-) )
K večeři dostala Martinka spolu s námi tvarohovou pomazánku na chlebu. Jenom olízla a už nechtěla. Zato neustále opakovala,"Vajíčka dotaneš, tam!" Přitom ukazovala na kuchyňskou linku, Dana tam předtím strouhala vajíčka do pomazánky. Dana Martince vysvětlila, jak se věci mají,"Martinko, vajíčko je nastrouhané tady v pomazánce, žádné jiné nemáme!" Martinka si vedla svou,"Je tam vajíčko dotaneš!" Takhle to šlo několikrát dokola. Myslím, že by Marťa unavenou Danu za chvíli pěkně vytočila ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist