Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 18.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka leží na gauči a odpočívá s Danou :-)
Martinka se v noci příliš dobře nevyspinkala a po ránu jí Dana naměřila teplotu přes 38oC. Na základě těchto údajů zatelefonovala paní doktroce a domluvila návštěvu na desátou hodinu.
Samozřejmě že jsem přijel domů z práce až v deset. Dana chodí nerada někam pozdě a tak neměla dobrý pocit, když jsme k doktorce přišli o dvacet minut později. To víte, je občas složité se na skok uvolnit z práce v přesně určenou hodinu.
Doktorka se chvíli vyptávala,"Nebolí Martinku bříško, ouška, nebo něco jiného?" Povídáme,"Myslíme si, že ji bolí zoubky, sama nám to povídala!" Paní doktorka si vzala dřevěnou špachtličku a snažila se Martince škrábat po trojkách nahoře i dole. Poté prohlásila,"Skutečně, vypadá to, že se Martince klubou všechny čtyři trojky najednou. To by mohlo být ono!" Martinka se kupodivu nechala bez většího odporu vyšetřit a dokonce ani doktorku nekousla. Většinou kouše jenom Danu když jí maže zoubky mastičkou proti bolení ;-) Mimo to má doktorka s dětmi větší praxi :-)
Dostali jsme místo doposud užívaného Paralenu Ibuprofen sirup. Prý je silnější a lépe uleví od bolesti. Odvezl jsem holky domů a jel pokračovat do práce.
Po příchodu domů ze zaměstní mě uvítala pobledlá Dana s velice zvadle vypadající Martinkou. Dana mi povídala,"To je hrozné, Martinka má teplotu 39,2oC !" Marťa dostala již předtím sirup a ještě jsme ji navíc obalili mokrým ručníkem kolem tělíčka a zachumlali do deky. Martinka mi seděla na klíně, zvadle pozorovala jedním očkem televizi a druhým TV magazín. Jak ubíhaly minuty, pomalu se rozpovídávala a ožívala. Skutečně, po čtvrt hodince vypadala lépe a spolu jsme napípali teplotu již jenom 37,7oC ! Zábal v součinnosti se sirupem opravdu pomohl :-)
Martinka už leží v postýlce a celý podvečer vypadala celkem v pohodě.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist