Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 15.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka jde za mnou při dopolední procházce :-)
Dnes je vyjímečný den. Dana odjela po ránu do práce a tak jsme s Martinkou poprvé celý den doma sami. Danin šéf totiž objednal renomovaného psychologa a chce se prý dozvědět, co si o něm jeho podřízení myslí a jak by se dal zlepšit chod firmy. Jak říkala Dana, strávila při pohovoru mezi čtyřma očima témeř celou hodinu.
Marťa se začala vrtět již v sedm hodin, netrvalo deset minut a už na mě jukala,"Tatínku, du k tatínkovi!" Překvapivě i v tom pološeru poznala kdo v posteli leží. Se mnou pak vydržela ve velké postýlce s knížkami ještě hodinku. Přitom komentovala Daninu nepřítomnost,"Maminka jela domů k babičce, busem!" Vysvětlil jsem jí jak se věci mají,"Martinko, maminka jela do práce a vrátí se až večer!" Od té chvíle si na maminku ani nevzdechla ;-)
Po návštěvě samoobsluhy a snídani jsme s Marťou konečně vyběhli ven. Teploměr ukazoval neuvěřitelných 12oC, ale přesto foukal odporný vítr. Doslova - počasí na draka. Nejzajímavějším objektem se staly dvě mladé paní z geodézie, vyměřující silnici. Martinku zaujala více ta pobíhající s pruhovanou tyčí :-)
Obešli jsme kolečko a nikdo známý venku nebyl. Sice jsme zaslechli kamaráda Ondru, ale pouze přes pootevřené okno. Vzal jsem Marťu v rámci urychlení návratu na koníčka a spěchali jsme připravovat oběd. Doma na nás čekalo ještě prádlo na pověšení, já na něj ráno pozapomněl. Ale za vydatné Martinčiny pomoci nebylo za chvíli co řešit. Stačilo posbírat hromadu kolíčků a mohli jsme jít hamat.
Po obědě jsem po dlouhé době Martinku ukládal k spánku. Normálně jsem buď v práci, nebo chce Martinka výhradně maminku. Dnes se kupodivu nechala snadno přesvědčit a po čtvrt hodince tvrdě spinkala. Vydrželo jí to celé dvě hodiny. Po spánku jsme ještě vyjeli s kočárkem na procházku a Dana se překvapivě navrátila o půl šesté. Celý den jsme si s Martinkou pěkně užili a dalo by se říci, že vůbec nezlobila ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist