Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 29.8.2002
Martinčin věk - měsíce: 19
Rubrika: Deníček




Martinka líže zmrzlinový kornout :-)
Martinka je právě pěkně rozjetá. Není divu, když při koupání na mě dělá opičky a provokuje abych s ní hrál hru na bubububu - kuk!. Úplně nejlepší je moment při položení Martinky vytažené z vany na osušku. Martinka povídá,"Balí balí!" a chce zabalit celá do osušky. Sama si přetahuje dva cípy přes obličej a dělá na mě kuk. Jedním slovem zábava. Přitom se směje až se za bříško popadá. Dana zrovna vypnula zvuk u televize a posloucháme Martinčino povídání vedle z ložnice. Ozývá se,"Boty boty boty do roboty - kšáá, točičto bíííá mlííko dolůů!" a mnoho dalších slov. Takhle čilá není kolikrát ani přes den ;-)
Po mém příchodu z práce mi Martinka povídá,"Tatíínek práci děáá korun-ky!" To ji naučila Dana neboť stejnou větu slyšela tuhle od malého Ondry na návštěvě. Jenom bych rád věděl, jak si Martinka představuje že dělám ty korunky. Rozhodně je netisknu na tiskárně, to si nemyslete ;-)
Po večeři mě Marťa zaujala svým tanečkem provozovaným v kuchyni. Točila se kolem dokola a nakonec si kecla na zadeček(Nebo chcete-li na prdítko, tak to říká Martinka :-) ). Během své produkce si prozpěvovala,"Tolo tolo tolo tolo - bác!" Opět si vybrala z říkanky Kolo kolo mlýnský za čtyři rýnský...bác! to nejpodstatnější.
V rádiu hrají poslední dobou jednu novou písničku od populární slovenské skupiny Elán. Písnička se jmenuje Zanedbaný sex a zpívá se v ní,"Tak ťa trápi taká vec a tou je a tou je zanedbaný sex." Martinku v písničce zaujala část textu a tou je a tou je. Během písničky neustále opakuje,"A tou je a tou je!" ;-)
Dnes máte na fotce Martinku doblízávající zmrzlinový kornout po mamince. Dana ho už nechtěla, zato Martince přišel k chuti.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist