Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.8.2002
Martinčin věk - měsíce: 19
Rubrika: Deníček




Martinka před velkým stanem :-)
Píšu s několikahodinovým odstupem od svačinky, takže prvotní emoce pozvolna opadly. Martinka nás a hlavně mě dá se říci vytočila svým přístupem k jídlu. Abych byl přesnější - jogurt či pribináček se hodí hlavně k odtrhnutí víčka a jeho následnému olízání. Tím to hasne, jogurt už dál hamat nechce. Z broskvičky, kterou dostala po jogurtu je hlavním cílem vydolovat pecku za použití zoubků a ručiček. Pomocí zoubků se prokousat k pecce, vydolovat ji ručkama a zbytek dužniny rozmačkat na beztvarou hmotu ;-) Doufáme, že se něco zlomí a Martinka začne opět normálně hamat. Tak nějak se po nemoci nemůže s jídlem srovnat. Reputaci si srovnala až následnou večeří, měla v mističce rajčatový salát se sýrem, šunkou a jogurtem. Překvapivě, sama a světe div se - lžičkou! Takhle přece nevypadá dítě, které nechce jíst.
Jak by mohla Martinka normálně jíst, když má neustále plné bříško čaje. Před nedávnem jsme řešili problém s jejím nepitím a dnes je vše úplně jinak. Za den vybumbá přes litr a půl čaje jediné možné značky - Leros Baby. Zkoušeli jsme i jinačí, ale ty nechce. Jak jsem psal již minule, čaj musí mít určitou teplotu. Jinak Martinka vyžaduje jeho ohřátí v mikrovlnce. Třeba i v jednu v noci musí Dana běžet s lahvičkou do kuchyně :-)
Právě dnes při svačince, těsně po otevření jogurtu Martinka vytáhla z lahvičky 150ml čaje a chtěla další. Jogurt ani neochutnala a samozřejmě ho nechtěla po takovém množství čaje.
Fotil jsem Marťu před právě postaveným velkým stanem. Máme ho zapůjčený a měli jsme v něm spát na Slovensku. Abychom ho provětrali a vyzkoušeli stavění než ho vrátíme, rozhodli jsme se ho s Martinkou postavit. Stavěl jsem nakonec sám, Martinka alespoň podávala trubky. Takže v jedenáct dopoledne byla práce hotova a ve dvě odpoledne jsem stan narychlo pakoval, začínala totiž pěkná bouřka. Až se vyčasí, budeme muset poskládat plachtu, stihl jsem ji pouze zmuchlat suchou do ruličky :-)
Fotky ze včerejšího výletu do skal zpracovávám a nejpozději zítra budou nahrané na serveru :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist