Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 21.8.2002
Martinčin věk - měsíce: 19
Rubrika: Deníček




Martinka s Danou v Adršpašských skalách :-)
Před chvílí jsme se v pořádku navrátili z plánovaného výletu do Adršpašských skal. Počasí se nádherně vyvedlo a Martinka byla nadšená. Mám nafoceno celkem asi stovku snímků a až je zpracuji, budete se moci s námi vydat také na výlet. Alespoň obrazem a slovem:-)
K večeři si dala Martinka společně s námi vařenou brokolici s bramborem. Přesněji, jedla pouze brokolici, brambory poslední dobou moc nechce. Alespoň se nakonec dojedla rajčátkem. Musela si dát něco zdravější po dnešním obědě v restauraci. Stavovali jsme se totiž na obědě v restauraci u železničního mostu v Teplicích nad Metují. Mohu Vám ji vřele doporučit, moc dobře tam vaří :-) Martince jsme objednali opět hranolky s kečupem a oblohou. Normálně hranolky nedostává, tohle je vyjímečná situace. Stejně nakonec snědla oblohu, od nás ještě navíc okurky a rajčátka. Hranolkům moc nedala, zato se jí povedlo celkem slušně zapatlat ubrus a sebe.
Po oběde následoval přesun do Adršpachu a Skalního města. Více se dozvíte z popisu k fotkám. Jenom pro začátek, na fotce je Martinka s Danou na místě Velkého náměstí ve Skalním městě. Až sem jsme dojeli s Marťou sedící na golfkách celkem bez větších problémů. Naše původní vize s Martinkou na kočárku se posléze rozplynula, neboť na trase následují krkolomné výstupy a sestupy po strmých a úzkých schůdcích. Takže já nesl na zádech bágl a Martinku buď na koníčku nebo na jedné ruce. To záleželo na okolnostech, kdy bylo potřeba držet se alespoň jednou rukou zábradlí. Dana se se za námi vlekla se složenýma golfkama. Byli jsme v Adršpašských skalách naposledy v dětství a člověk si už nepamatuje, jak to tam vypadá po těch letech. Vědět to, necháme hezky kočárek v autě a Martinku bych prostě nesl. Stejně mi většinu cesty seděla za krkem na koníčku ;-)
Odbočuji od tématu a musím Vám povědět, jak Martinka polyká, respektive polykala vitamíny ze lžičky. Dostala od doktorky na rekonvalescenci po zápalu plic doporučený Multi Sanostol a skutečně, zpočátku na něj ochotně otevírala pusinku. Zato včera se vše zvrtlo a Martinka buď nechá pusu na zámek, nebo Vám celý obsah vstrčený do pusinky v nestřežené chvílí jednoduše vrátí. Přesněji řečeno vyplivne na sebe :-) Včera jí zkoušela Dana rozmíchat lžičku vitamínů do čaje před spaním. Jenom si Marťa cucla, ihned lahvičku vracela Daně zpátky. Nenechá se jenom tak oblbnout :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist