Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 18.8.2002
Martinčin věk - měsíce: 19
Rubrika: Deníček




Martinka s maminkou sledují fotbal :-)
Martinka překonává svoje picí rekordy. Po ránu vybumbala z lahvičky po probuzení 150ml a než jsem připravil snídani, dala si druhou plnou lahvičku. Potom není divu, že jí plínky nestačí a neustále je pročůraná skrz naskrz. Momentálně máme spotřebu přibližně 6-7 plínek za den. Problém je v neochotě čůrat na nočníčku. Čůrá pravidelně po ránu a potom když ji posadím před koupáním. Mezitím celý den buď vůbec na nočník nechce, nebo uteče bez vyčůrání. Doufáme, že se to zlomí a začne si říkat ;-)
Jak jsem včera mohl Martinku chválit s jídlem, dnes je to opět pravý opak. Zlobí, zlobí a zlobí. Jinak se situace nedá nazvat. Například dnes k odpolední svačince si přímo vynutí vanilkového Bobíka a jediné o co má zájem je utrhnout víčko a následně ho oblizovat. Jíst ho ani náhodou. To vám míchá lžičkou až obsah stříká na všechny strany, obrací mističku vzhůru nohama a snaží se něco vyklepat ven, prskne plnou lžičku na židli a mohl bych ve výčtu ještě pokračovat. Zbývá dodat jediné, naštěstí jsme hamali venku :-)
Problém však musíme hledat jinde, Marťa je od rána velice nevrlá a při zběžném pohledu do její pusinky je vidět dolní levá trojka téměř proříznutá. To je pravděpodně příčina. Dokonce si tam několikrát sáhla i prstíčkem. Trojky jsou prý nejhorší.
Na dnešním fotu sledujeme fotbalový zápas na místním hřišti. Šli jsme si po parném a dusném dni dát pivo. Martinka svůj čaj z lahvičky od Jupíka :-) Zatímco si popíjíme, Martinka se vydává na druhý konec hřiště(Samozřejmě mimo hrací plochu, hraje se důležité utkání :-) ), zaujaly ji totiž odložené náhradní míče. Bere jeden a snaží se ho vhodit na plochu. Naštěstí nemá ještě ten správný grif, takže stačím přiběhnout a zamezit jí v dalších pokusech. Hráči by byli asi zmatení při výskytu více míčů na hřišti :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist