Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.6.2002
Martinčin věk - měsíce: 17
Rubrika: Deníček




Martinka v kočárku
Včerejší Martinčino usínání byl opravdu zážitek. Nevíme, co ji popadlo, ale již po dva večery nechce být po uložení do postýlky v ložnici sama. Postaví se v postýlce u tyček, v jedné ruce plínku v druhé případně svého spinkacího medvídka a křičí. Tedy přesněji řečeno, nekřičí, nýbrž přímo řve. Po chvíli se začíná zalykat a strká si prstíčky do krku. Hlasité dávivé zvuky nás nenechají dlouho v klidu a jdeme tam. Je pravděpodobné, že nás Marťa schválně tímto stylem volá k sobě. Včera jsem jí nestačil, musela přijít maminka na zklidnění :-)
Celé dlouhé dopoledne počasí nezklamalo a vydatně pršelo. Jako by nemohlo být tak akorát. V poslední době je to z extrému do extrému. Celý týden rekordní teploty, přes víkend následně kalamitní stavy a kroupy o průměru až 4cm :-(
Po obědě jely holky na projížďku s kočárkem. Martinka se moc těšila, vždyť se nás snaží celý týden přesvědčit k projížďce. Přijde k vozítku, popadne ho za rukojeť a už slyšíte typické,"Brrrm, brrrrrm!" :-) Dnes jely na horní konec a vrátily se chvíli po mém příjezdu domů. Při té příležitosti jsem Martinku vyfotil v kočárku před zaparkováním.
V nově zveřejněném fotoalbu popisuji včerejší Martinčinu vzornou svačinku. Dnes tomu nebylo jinak. Je fakt, že pokaždé Martinka sama hamala jahodový jogurt ( Říká jahůdce roztomile,"Jahů jahů!", což mi připomnělo server na nemž jsem začínal YAHOO!, to se čte stejně :-) ). Před odlepením víčka s vyobrazenou jahůdkou ho neopomenu Martince ukázat a ona potom krásně sama zhamá lžičkou ze skleněné mističky celý jogurtek. Ještě se překvapeně diví,"Není není!", jakmile lžička udeří o prázdné dno :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist