Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 9.5.2002
Martinčin věk - měsíce: 15
Rubrika: Deníček




Martinka v autě
Před večeří jsme jeli s Martinkou na pohotovost, spálila si totiž levou ručičku. Teď ale pěkně popořádku.
Svařuji plastové potrubí na zahrádce a Martinka pobíhá okolo. Snažím se dávat pozor a tak Martince několikrát důrazně povídám,"Martinko, ta svářečka pálí!" Samozřejmě, když s ní nepracuji je bezpečně mimo dosah na plotě. Jenomže v jednom okamžiku, když zrovna svařuji, Dana na mě volá od plotu ohlédnu se na ni a na chviličku nesleduji Martinku. A to je velká chyba! Martinka se ručičkou bleskurychle chytá rozpálené svářečky ( Teplota 210 st.Celsia ). A je to! Martinka křičí a Dana ji běží chladit ručičku vodou a později ledem. Rozhodujeme se preventivně jet na pohotovost.
Pan doktor si prohlíží ručičku a prohlašuje,"To bude dobré, namáčejte jí ručičku do borové vody. Tatínek nedával pozor, viďte?" Samozřejmě se předtím ptal, jak se vše stalo. Já odpovídám,"Martinka byla moc rychlá." Doktor na to,"Nashledanou a večer se nehádejte!"
Už jsem se snad vzpamatoval, ale celou hodinu Martinka křičela a já trpěl s ní. Příště musím dávat větší pozor. Po koupání byla už naprosto vysmátá a v pohodě :-)
Na fotce vidíte Martinku po příjezdu z města.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist