Mateřská škola Stonožka Sopotnice

. : Informace pro rodiče          . : Kde nás najdete          . : Napište nám          

Nástěnka  /  Tato zpráva z nástěnky...


Dobrý den, vážení a milí,

 Umístěno dne: 22.1.2009 (1329 shlédnutí)


Ještě naposledy Vás oslovujeme - dnes již ne s prosbou, ale s obrovským DĚKUJEME.

Vaše hlasy, čas a energie vložené do soutěže firmy VLADEKO včera přinesly neuvěřitelné druhé místo, to znamená hřiště v hodnotě 20. 000,- Kč pro naši MŠ Stonožku v Sopotnici. Valentýnka Jedličková získala od 24. 12. 2008 do 20. 1. 2009 celkem 36 285 hlasů – díky Vám.

Kdo jste s námi sledovali ten tolik vyrovnaný souboj v posledních dnech, jistě nám dáte za pravdu, že jsme byli svědky ohromné síly, solidarity a nadšení. Nečekali jsme, že by mohly přicházet hlasy denně po tisících – a za to jsme Vám tak vděční, že lze jen těžko vyjádřit, jak moc.

Naše děti v mateřské školce budou bezpochyby nadšené, budou nás dospěláky tahat za rukávy, aby nám ukázaly, jak rychle vyšplhají, vylezou, seskočí J… A my, kteří jsme viděli, co jste pro ně udělali Vy, pro nás leckdy „ cizí lidé „ , budeme přihlížet a vzpomínat na lekci, kterou jste nám dali – a sice to, že NENÍ pravda, že jsou lidé nevšímaví, lhostejní a nechtějí pomáhat. Byli jste úžasní, a my na tohle opravdu nikdy nezapomeneme. Znovu a znovu děkujeme, nejenom za hřiště, ale i za rozzářené děti, a hlavně za nás dospělé, kteří máme znovu ten komfort víry v zázraky…

Doufáme, že se naše poděkování dostane i k těm posledním lidem, kdo se s námi do soutěže zapojili, a proto máme vlastně ještě jednu prosbu J - prosíme, pošlete tento mail na stejné adresy, kam se dostaly naše předešlé maily.

Přejeme Vám, aby se Vám vše dobré, co jste nám dali, vrátilo. Aby jste měli stejně vynikající pocit jako máme my, a prosím, nechte si naši adresu v adresáři – rádi Vám kdykoliv pomůžeme tak, jako Vy nám.

Kolektiv MŠ Stonožka Sopotnice a Jedličkovi

 

 Verze pro tiskárnu | Na nástěnku vložil(la): MD |







 © Copyright Webmaster Radek Lehký LTX - 2006 - 2024        webmaster(zavinac)emartinka.cz                    ...moje webové stránky www.blesky.eu
[CNW:Counter] TOPlist