Stránky miminka,neplodnost,zajímavosti o dětech

 Hlavní menu
 NOVÝ BLOG
  - úvodní stránka
 ODKAZOVNÍK
  - naši partneři
 TĚHOTENSTVÍ
  - naše bříško Vojtíšek
 VOJTÍŠEK
  - novinky - deníček
  - míry a váhy
  - moje první...
 MARTINKA
  - novinky - deníček
  - Martinka po narození
  - míry a váhy
  - moje první...
 NAŠE NEPLODNOST
  - něco o rodičích
  - Martinka
 NEPLODNOST - léčba
  - metody IUI,IVF
  - metoda p.Mojžíšové
  - lidstvo má problém
 ARCHIV ČLÁNKŮ
  - deníček
 FOTOALBUM
  - naše fotografie
 ODKAZY
  - katalog odkazů
 DOMA
  - domácí pekárny chleba
  - u nás doma
  - rekonstrukce domu
  - písková filtrace bazénu
 WEBMASTER
  - vývoj eMartinky
 FAQ
  - co je to eMartinka?

 Kniha návštěv
- Napište nám
- Přečtěte si

Poslední zápis:
8.7.2006  10:58:29



 Webmaster
Pište nám na adresu dopisy@emartinka.cz

WEBMASTER
© LTX 2001 - 2024
Radek Lehký
Tel: 602138084
ICQ: 297193369

Veškeré dotazy a technické připomínky mi adresujte na
webmaster@emartinka.cz


Vyberte si články podle Martinčina věku(měsíce):
  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20
  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37
  38  39  40

Velké stěhování...


  Článek ze dne: 16.02.2003Přečteno: 2789 x  


Prázdné místo po naší odstěhované posteli :-) Jistě se ptáte, proč k takovému stěhování došlo? Původní umístění Martinčiny postele bylo z mnoha hledisek naprosto nevyhovující. Za prvé - ložnice je vlastně první zrekonstruovanou místností a tenkrát jsem nenahodil venkovní stěnu sanační omítkou. Ještě jsem o té speciální vysušující omítce nevěděl a hlavně dříve stěna nebyla vlhká. Dnes je tomu naopak a boční dřevěnou desku jsem vlastně namontoval na mokrou zeď. Časem by se tam jistě objevila plíseň. Nezbývá nic jiného, než na jaře omítku trochu obouchat, alespoň do metru a nahodit sanační omítkou :-(
Dalším a neméně důležitým problémem se jevil studený vzduch táhnoucí od okna přímo na Martinku. Přece jenom pod oknem schází radiátor. V právě panujících krutých mrazech je pod oknem pěkný průvan. Takže včera po Martinčině vyspinkání jsme s Danou seděli v ložnici a meditovali o problému, až padlo konečné rozhodnutí - Martinku přestěhovat. Martinku místo naší postele a my budeme ležet místo ní a studený vzduch nám bude táhnout maximálně na přikryté nohy. Martinčina postel na původním místě :-) Přestěhovat postele nebyl žádný problém, ale s šatní skříní jsem nehnul. Dana mi samozřejmě ve svém stavu nemůže pomáhat a Martinka těžko uzvedne skříň. Dana tedy zatelefonovala k sousedům a za chvíli už pan soused zvonil u našich dveří. Bohužel jsme ho neslyšeli přes silné syčení vysavače. Dana povídala,"Měli bychom vysavač vypnout, abychom slyšeli souseda zvonit!" Po chvíli jsem raději vykoukl z okna a skutečně - ve sněhu se skvěly čerstvé šlápoty směrem k našim dveřím. Soused čekal před domem v husté vánici téměř pět minut!
Přestěhovali jsme skříň a další věci jsem už dělal sám za vydatné Martinčiny asistence. Martinka musela vyfasovat svůj křížový šroubovák, pár šroubků a kde viděla v něčem díru, hned tam byl šroub a Marťa ho šroubovala. Pro ní byla celá akce velikou zábavou ;-) Martinčina postel na novém umístění :-) Po našroubování zadní desky na stěnu jsme přesunuli Martinčinu postel. Marťa se má - vedle její postýlky se nachází dřevěná police se světýlky, s nimiž si může pěkně svítit. My ji měli původně za hlavou. Za naši postel na novém místě jsem díky tomu musel přišroubovat jiná světla.
Martince se nové místo moc líbí a projevovala celou dobu obrovské nadšení. Takové, že nemohla večer ani usnout ;-) Martinka mi pomáhá šroubovat desku na zeď :-) Na této fotografii můžete vidět Martinku v plné práci. Právě šroubujeme velkou desku do hlavy naší velké postele. Ale abych uvedl věci na pravou míru - já ručně šrouby zašrouboval a Martinka mi je vytočila zpět ven. Nevím jak to dělá, ale vždy si přepne na akušroubováku zpětný chod. Musím uznat, že je na manuální činnost velice šikovná ;-)
Těsně před večerním mytím se nám povedlo všechny práce dokončit a musím uznat, že teď vypadá ložnice konečně pořádně a hlavně má Martinka lepší podmínky na spinkání :o)

Verze pro tisk...

Přidat komentář...

17.2.2003   11:22:16   Alena
   
To se to teď bude Martince spinkat. Když ji vidím s tou vrtačkou, tak mě docela mrazí, ale drží ji opravdu šikovně. Vždyť má být po kom šikovná :))

17.2.2003   11:39:56   Radek Lehký
   webmaster@emartinka.cz
Ahoj Alenko, zase tak hrozné to není. Za prvé je to vrtačka akumulátorová, netočí se příliš rychle a za druhé - v žádném případě tam Marťa nemá ostrý vrták. Pouze křížový šroubovákový nástavec, aby mohla šroubovat. Kromě toho provádí tuto činnost pod mým dohledem.
Právě díky svému tréninku předvedla po vánocích návštěvě rozšroubování plastové motorky hračkovým elektrickým šroubovákem. Jejich starší kluk se to učil dva dny a Marťa jim to ukázala okamžitě :o)


 Články na serveru

25 měsíců

 (7989) 06.03.2003
Martinka a výpočetní technika ;-)

 (2789) 16.02.2003
Velké stěhování...





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist